Ensinnäkin nukuin tosi pitkään. Se on ihan ilmaista huvia! Koirakin nukkui yönsä hyvin.

Pojan kanssa söimme päivällä karjalanpaistia, perunoita ja porkkalaatikkoa. Tarveaineet löytyivät jääkaapista. Lisäksi tein vispipuuroa. Onneksi poika ei tiedä, kuinka vanhoja pakastimesta ottamani puolukat ja viinimarjat olivat. Puuro oli ihan hyvää!

Tein koiran kanssa reppuretken Kangasalan Saleen. Glögitilaisuudesta saamani lahjakortit on jo osittain käytetty. Ostin hedelmiä, juureksia, perunapakastetta, juustoa, viiliä ja tuoremehua. Reppu painoin noin kuusi kiloa. Punnitsin sen nimittäin kotiin päästyäni. Laihduttajaa kehotetaan laittamaan painoa reppuun ja testaamaan kuinka raskasta on kävely ylipainon kanssa. Jos minulta lähtisi kuusi kiloa pois, niin aika keveä olo olisikin.

Koira oli ihan innoissaan kauppareissusta. Matkalla tavattiin monta koiraa. Ilma oli mitä ihanin. Pakkasen jälkeen sää muuttui nollakeliksi. Turhaan naapurin miehet olivat lumitöissä. Minä ennustelin suojasäätä, enkä tehnyt lumitöitä.

Pojan kanssa keksimme illalla halpoja huveja. Ensin kuvasin kissaa, kun se oli ikkunaverhojen välissä uteliaana tutkailemassa kadulla olevaa liikennettä. Sitten poika halusi kokeilla millaista on olla panttivankina. Minä sidoin hänen kätensä ja jalkansa jeesusteipillä. Eli ilmastointiteipillä. Poika sai syödä iltapalansa sidottuna.

Kissalle laitettiin päähän villasukka, josta muotoiltiin sille lakki. Minä nostelin kissaa pahvilaatikossa pääni päällä. Kissa tempautui pois laatikosta ja samalla vetäisi sormeeni haavan. Kissalla on normaali huvitus se, että sitä nostellaan pahvilaatikossa, olen siitä ehkä aiemmin jo kertonutkin.

No, nyt lähden vapauttamaan poikani siteistä, että hän pääsee suihkuun ja nukkumaan.

Kuvissa on kissa ikkunaverhojen välissä, sukkapipo päässä ja ilman pipaa.
1103219.jpg1103221.jpg1103222.jpg