Nukuttiin myöhään: minä heräsin puolenpäivän aikaan ja poika myöhemmin. Päivä kuluin ihan kotosalla, minä tein kyllä reppureissun kauppaan koiran kanssa.

Viime yönä näin aika pahoja painajaisia: kukaan ei tilannut yritykseni palveluita eli olin toimettomana kotona. Talo myyntiin, kun rahat ei riittäneet elämiseen. Olipa inhottava herätä aamulla noihin tuntemuksiin.

Iltapäivällä tein koiran kanssa reppuretken lähikauppaamme. Kotona tein sekä sinappia että sipulipikkelsiä. Sinappitaikinasta ei tullut kuin neljä Piltti-purkkia ja pikkelsiä tuli kolme. Laitan reseptit myöhemmin, kunhan ensin testaan tuliko niistä hyviä.

1137648.jpg

Olen nyt mittaillut verenpainetta viisi päivää. Mittaus tehdään kaksi kertaa peräkkäin ja tulokseksi huomioidaan se jälkimmäinen. Laskin tänään keskiarvon mittauksista. Tulos oli 135/88, eli ei ihan kauhean huono. Lenkkeilyä jatkan edelleen joka päivä. Katsotaan mikä tulos on tammikuulla.

Huomenna on yrittäjäkurssin päätöstilaisuus. Kello on soimassa seitsemältä. Ajattelimme pojan kanssa mennä tänään elokuviin, mutta siirsimme jutun torstaiksi. Torstaina ovat kaikki leffat viisi euroa. Luultavasti menemme katsomaan Tali-Ihantala elokuvaa.