Tänään olen ollut tietokoneen äärellä tuntitolkulla. Kirjoitin puhtaaksi yhtiösopimuksen ja pyysin siihen apuja siskoltani. Hän tarkisti omasta sopimuksestaan pari muotoseikkaa.

Maanantaiksi on oltava valmiina kurssin opettajalle oma arvio, loppuraportti yrittäjäkurssista sekä Power Point esitys. Aloittelin niitä kaikkia tänään. Tuntuu että ideoita tulee koko ajan lisää tähän yrittäjyyteen liittyen.

Illan suussa tein meille ruuaksi lihamakaronilaatikkoa. Siitä tuli todella hyvää. Laitoin munamaidon sekaan ruokakermaa. Se on totta, että kerman kanssa onnistuu aina.

Matkasin linja-autoasemalle tytärtä ja hänen poikakaveriaan vastaan. Matkalla poikkesin kaverillani ja hän laittoi nimensä yhtiösopimukseen. Todisti vielä näkymättömät allekirjoitukset todeksi. Pieni muotovirhe, mutta hän kyllä tuntee minut sekä tyttäreni. Ja tiesi että nimet tulevat todenmukaisesti papereihin.

Nuorellaparilla oli mennyt laivamatka hyvin. Olivat syöneet itsensä ihan pyörryksiin. Nyt heillä oli sitten taas nälkä. Ajoin Annalan grillin kautta ja he saivat pitsat mukaansa. Tytär allekirjoitti yhtiösopimuksen ja hänen poikakaverinsa allekirjoitti todistajana samat paperit.

Katselin linnan juhlia. Ensimmäisenä kävi silmään mustat värit. Juhlakansa oli pukeutunut enimmäkseen mustiin. Musta on juhlava väri, mutta odotin myös räväkkäämpää väritystä. Osa juhlista on tallennettu, joten perehdyn asiaan paremmin huomenna.

Pojalla on huomenna koulupäivä ja minulla on edessä kaupunkireissu. Vien yrityspapereita Ensimetriin ja poikkean pankissa sekä vakuutusyhtiössä. Taidan poiketa Haraldiin syömään. Minulla on sinne lahjakortti olemassa. Huomenna on ruokalistalla juustokeittoa, linströminpihviä, Oscarin leikettä ja ruiskuorrutettua lohta.