Heräsin samaan aikaan kuin poika, eli seitsemältä. Koira oli nukkunut yönsä hyvin. Katselin aamutv:n ohjelmia ja sitten minulle tulikin kiire koululle.

Ehdin tulostamaan laskumallit ja  osittain sopimuksen kommandiittiyhtiön sopimusmallista. Koululla näin tutun vahtimestarin ja sain tietää että tunnukseni nollantuvat vasta joulukuun lopulla. Ehdin siis tulostelemaan koulun piikkiin mainoksiani.

Opettaja oli erittäin ystävällinen ja mukava. Hän täytti lomakkeitani ja kannusti yrittämiseen. Kerroin hänelle että olen saanut enimmäkseen huonoa palautetta. Harva kannustaa yrittämiseen!

Tilasin tänään ajan Ensimetrin yritysneuvojalle. Meillä on tapaaminen keskiviikkona. Soitin myös starttirahan myöntäjälle. Hän kertoi että päätös rahasta tulee ihan samalta istumalta. Uskon että saan täyden starttirahan. Rahat ovat kuulemma niin lopussa, että vain kuusi kuukautta myönnetään. Ensi vuonna voi anoa kolme kuukautta lisää.

Poikkesin kaverillani kotimatkalla. Hän oli käynyt Saarioisten tehtaanmyymälässä. Nyt oli jääkaappi ja pakkanen tupaten täynnä syömisiä. Sanoin että voisin lähteä seuraavalla kerralla mukaan ostoksille.

Tytär poikkesi illalla. Hän lainasi pientä matkalaukkuani laivareissulle. Hän on lähdössä poikakaverinsa kanssa Silja Euroopalle keskiviikkona. Palaavat takaisin jo torstaina. Lupasin kyyditä heitä linja-autoasemalle mennen tullen.

Täytyy tässä hehkuttaa uutta tuttavuutta. Tein nimittäin tänään kinkkukiusausta. Nyt laitoin siihen tavallisen kuohukerman tilalle kolmen juuston kermaa. Oli todella hyvää. Suosittelen!