Herättiin kymmenen maissa. Poika oikein pyysi kaurapuuroa ja saikin sitä. Kyllä se hellalla keitetty puuro on hyvää!

Lähdin Kalevan Prismaan palauttamaan eilisiä ostoksia. Sitä ennen soitin tuttavalleni. Hänellä oli kauhea kiire Ideaparkkiin, eikä ehtinyt juttelemaan. Sanoi että soitellaan illalla, eikä sitten soiteltu. Harmi että joillakin on kiire joulun alla, ettei edes puhelimessa ehdi puhumaan. En soita minäkään hänelle vähään aikaan. Rauhoittuisi ajallaan.

Markettireissun jälkeen minulla oli kiljuva nälkä. Hain itselleni ja pojalle pitsat Kotipitsasta. Marketista olin ostanut pojalle kalsarit ja harjan. Kotiin ostin hyasintti-istutuksen. Tyttärelle ja itselleni ostin kasvonaamiot.

Pitsan jälkeen nukahdin sohvalle. Onneksi poika tuli herättämään, eikä kinkku palanut uuniin. Luulen että kinkku onnistui tosi hyvin. Siitä valui nestettä tosi vähän. Kaavin liiat rasvat kinkun päältä pois roskiin. Nyt yritän tunkea kinkun täpötäyteen jääkaappiin.

Illalla olin Messukylän kirkossa laulamassa kauneimpia joululauluja. Paikalla oli myös kuoro, jossa tyttäreni esiintyy. Kirkko oli puolillaan, mutta laulut raikui hienosti.

Kävin vielä hätäostoksilla Kaukajärven Nesteellä. Ostin Veikkauksen arpoja lahjaksi.

Kirkkoreissun jälkeen imuroin alakerran. Huomenna on vielä raivattava paperiroinaa pois. Tytär tulee poikakaverinsa kanssa kahville iltapäivällä. Kokeilen uutta jälkiruokaa: Panna cottaa. Lisukkeeksi laitan tuoretta ananasta ja kiiwiä.

1153863.jpg