Eilen illalla (tai oli se jo yötä) meillä kävi naapuripariskunta pikavisiitillä. Toivat minulle suklaata ja hämähäkkimukin. Tässä mukissa on hämppäri sekä sisä- että ulkopuolella. Kuulemma siedätyshoitoa hämähäkkikammooni. Tänään jo rohkeasti join siitä mukista teetä.

Leivoin vielä eilen iltamyöhään lihapasteijat. Pojan kanssa söimme niitä niin että aamuksi jäi vain neljä kappaletta. Vieraat eivät halunneet kahvia, olivat juuri tulossa kyläpaikan ruokapöydästä vatsat piukeena. Heidän saunaremontti oli edistynyt niin että pääsivät jouluyösaunaan.

Lapseni lähtivät tänään iltapäivällä sukulaisiaan tapaamaan. Isän olinpaikasta ei ollut tietoa, eivätkä siis häntä nyt tavanneet. Pikkusiskoaan kävivät morjestamassa ja siellä oli ollut hyvät ruuat tarjolla. Isän äidin luona oli ollut myös mukavaa. Saisivat kyllä kyläillä useamminkin kuin kerran vuodessa näissä sukulaisissa.

Tein kevyttä, mutta näyttävää siivousta tänään. Kohteena oli jääkaappi, sen ulkopuoli. Olikin aika homma irrotella jääkaapin ovesta jääkaappirunous sanoja. Pieniä magneettiläpysköjä on hankala nyppiä irti. Poistin myös kaikki muistilaput ja sekalaiset kuvat. Jääkaappipakastin hohtaa nyt oudon valkeana. Jääkaapin päällä olen säilönyt pesukoneen suojapäällystä ja yhtä grafiikkataulua. Niiden päälle oli kertynyt ihan mieletön pölymäärä. Taulu on nyt seinässä ja pesukoneen päällyslevy odottaa kohtaloaan. Oikeastaan en tarvitse sitä levyä ollenkaan, koska pesukoneemme on sijoitettu työtason alle.

Mittasin verenpaineeni ja se on taas ihan (melkein) siedettävissä lukemissa. Tein taas koiran kanssa tunnin lenkin ja kuuntelin Knallia ja sateenvarjoa samalla. Ilman MP3:sta lenkkeily olisi aika tylsää.

Ex-poikakaverini olisi tulossa meille huomenna kylään. Hän on tulossa tänne Tampereelle siskonsa luokse syömään. Minä olen lähdössä lasteni kanssa iltapäivällä Hämeenkyröön siskoni luokse. Aikataulumme menevät ristiin. Täytyy taas odotella sopivampaa aikaa.

Rentoa jatkoa pyhille! Meidän kissa osaa ainakin rentoutua, olipa sitten pyhä taikka arki.

1157288.jpg