Blogistani on nyt muodostunut miltei vain koirablogi. Tänä aamuna koira herätti minut hieman ennen kuutta. Läähätti ja käveli ympäri sänkyä. Ihan tarkoituksella myös minun päälläni, jotta heräisin.

Vein koiran heti ulos pissalle ja kakalle. Ennen kouluun lähtöä annoin sille ruuan ja lääkkeen ja taas menimme ulkoilemaan. Koiran läähätyskohtaus kesti aamulla aika kauan. Pelkäsin että koira on kotona koivet oikoisena, kun palaan kotiin.

Opettelimme tänään Power Pointtia. Opettaja meni liikaa nippelitietoihin ja eteni liian nopeasti. Ryhmässämme oli osa henkilöitä, jotka eivät olleet koskaan käyttäneet tätä ohjelmaa. Tarkoitus on että saamme viimeisen tutkinto-osuuden esitettyä PP:lä. Ei siinä tarvita hienouksia. Koko ryhmämme ei ollut taaskaan paikalla.

Itse lähdin kotia kohti kolmen maissa. Ihan oikeasti pelkäsin että koira on kuolleena kodissamme. Mutta koira otti minut erittäin iloisesti vastaan. Läähätti kylläkin aika lailla. Nukuin koiran kanssa tunnin päiväunet ja heräsin siskoni puhelinsoittoon.

Sisko kertoi että hän oli nyt suorittanut yrittäjän ammattitutkinnon. Hän on ollut 10 vuotta yrittäjänä, mutta vasta nyt tutkinto on plakkarissa. Juttelimme aika kauan sekä yrittämisestä että koirista ja kissoista. Kerroin siskolleni että häntä odottaa stipendi, arvoltaan 330 euroa.

En mennyt illalla kaverilleni kylään tyttären kanssa. Tytär soitti että hänen kaverinsa oli tulossa heille kylään. Sovimme että jos vaikka huomenna mentäisiin sinne kaverilleni.

Katselin illalla telkkaria ja koira oli tiiviisti vieressäni. Se piti päätään polvellani ja minä silittelin sitä. Juttelin ja rauhoittelin sitä. Iltalenkki sujui ihan OK. Olemme nyt ulkoilleet ihan vaan tässä lähinurkilla.

Huomenna on taas koulupäivä, mutta lyhennän sitä sekä aamusta että iltapäivästä. Luulen että koira kaipaa seuraa, eikä tykkää olla yksin kotona. Vaikka onhan sillä täällä kissa seurana.