Kello oli soimassa jo yhdeksän aikaan, mutta heräsin vasta puoli yksitoista. Lähistöllä asuva nainen soitti ja ilmoitti että hän haluaa ostaa teatterilipun. Omakotiyhdistyksellämme on myynnissä lippuja ”Avioliitto on ikuista” näytelmään. Kerroin naiselle osoitteeni ja hän lupasi tulla päiväkävelyllään ostamaan lipun. Nainen ei ilmestynyt koko päivänä.

Aikani kotona kykkiessä, lähdin käymään Kangasalan Prismassa. Auto tärisytteli matkalla kummallisesti: ehkä vetonivel on hajoamassa? Vein UFF:lle paketin ja ostin kaupasta hedelmäsalaatin aineksia.

Tein ison kulhollisen hedelmäsalaattia: hedelmäcocktail purkki, pari päärynää, appelsiini, pari omenaa ja kolme kiiviä. Poika tykkäsi kovasti. Pojalle ostin myös maksalaatikkoa huomiseksi.

Poika on ollut jo pitkään hyvällä tuulella. Minä olen ollut ihan väsymispisteessä. Joko kukkatipat auttavat tai sitten ei. Aikoinaan kokeilin homeopaattisia ubikinonia ja sen vaikutus oli tyrmäävä. Tarkoitus oli siis piristyä. Ensimmäiset viikot olin ihan unessa, väsymys oli totaalista. Sitten piristävä vaikutus alkoi toimia. Ehkä kukkatipoilla on sama toimintaperiaate?

Tänään satoi vettä ja koko päivä on ollut pimeä. Juuri vesisateen takia uskalsin ajella autollani kesärenkailla. Nyt ulkona sataa puoliräntää. Ja pimeys jatkuu.

Huomenna on koulu- eli kurssipäivä. Aiheena on markkinointi. Opettajamme on se monotonisesti artikuloiva nainen. Ei muuten kiinnosta pätkääkään tuleva opetus. Toivon että opettaja on ideoinut jonkun hyvän ryhmätyön.