Kuten on jo tullut tavaksi, pääsin liikenteeseen vasta iltapäivällä. Vein kirpparille lisää tavaraa. En kysynyt saldoa kassalla, mutta oli hyllypaikastani jotakin hävinnyt. Enimmäkseen kyllä tyttären tavaroita. Sunnuntaina teen seuraavan käynnin kirpparille, mikäli olen saanut vaihdettua talvirenkaat autooni. Huomenna sataa kuulemma 10 senttiä lunta!

Ostin R-kioskilta PlusTV:n kanavakortin. Kaksi kuukautta näkyy hintaan 9,90 euroa. Muita maksuja ei tule ja tilaus on määräaikainen. Nyt telkkarissamme on 22 kanavaa. Ja minun oli tarkoitus vähentää television katselua. Ho, hoo. Katsokaas, tein ostoksen VAIN siksi kun tarjous oli niin hyvä.

Samalla reissulla vein pussillisen vanhoja lääkkeitä ja vitamiinipillereitä apteekkiin. Unohdin viedä jätesäkin UFF:n keräykseen ja se odotteleekin nyt autossani. Keräsin eilen yläkerran ”varastosta”, eli romuhuoneesta aika läjän tyttären vaatteita. Lisäksi taas löytyi niitä pyyhkeitä ja petivaatteita läjäpäin.

Tähystelin jo eilen Holmesin komeettaa ja luultavasti paikansin sen oikein. Kiikareilla komeetta näkyi aika utuisena. Tältä pyrstötähdeltä puuttuu näyttävä pyrstö, joka tekisi siitä yötaivaalta helposti löydettävän. Komeetta sijaitsee Perseuksen tähtikuviossa.

Olen menossa huomenna kaverini kanssa Tampere-talolle Naisdayn tapahtumaan. Prisman asiakasomistajalehdessä on muuten alennuskuponki: sillä pääsymaksu on vain 4 euroa. Menemme paikalle heti aamusta, koska tähtäimessä on saada ilmainen tuotepaketti. 500 ensimmäistä saa paketin, luultavasti olemme heidän joukossa.

Kävin Tampere-talon nettisivuilla ja liityin samalla kanta-asiakkaaksi. Laiton myös palautetta, joka sisälsi kehuja. Tampere-talon konserteissa (ei ihan kaikissa) huomioidaan työttömät. Jos lipun hinta on 30 euroa, työtön saa konserttipäivänä ostaa lipun kymmenellä eurolla. Minusta aika hyvä juttu!

Sekin on hyvä, kun Tampereen työväenteatteri tarjoaa lippuja puoleen hintaan jos ostaa lipun näytöspäivänä. Tämä kokeilu on voimassa vuoden 2007 loppuun asti.

Teatterista tuli vielä mieleen, että maanantaina on kirpparimyyjäiset Tampereen teatterilla. Teatterin aulassa myydään klo 10-16 teatteripukuja ja puvustusrekvisiittaa. Tuli sitten liityttyä Tampereen teatterin postituslistallekin, TTT: listalla olen ollut jo pidempään.

Talvi tulee, oletko valmis? Mukavaa pyhäviikonloppua, muistakaa huilailla!