Kun menoa ja meininkiä tuntuu olevan ihan liikaakin, niin viikolla oleva tekemätön päivä on juhlaa. Poika oli myöhästynyt koulusta yli puoli tuntia. Haahuili koululla ja sai tietää luokanvalvojaltaan että luokkakaverit olivat lähteneet oikeuteen. Joku tutustumiskäynti kait. Poika oli kuluttanut aikaansa Stockmanilla ja oli löytänyt hyvän elokuvan. Oli sentään käynyt koululla ruokailemassa ja samalla tavannut luokkakavereitaan. Tuli sitten kotiin ja hinkusi rahaa uuteen elokuvaan.

Minä nukuin koiran kanssa melkein kello yhteentoista. Koiralla ei ole ollut sydänoireita, mutta se on nukkunut tavallista enemmän. Ruoka ei meinaa kelvata. Ruokakupin vieressä on istuttava ja maaniteltava koiraa syömään. Muuten koira on pirteä ja haluaisi ulkoilla nykyistä enemmän.

Kun poika tuli koulusta kotiin, hän tarvitsi rahaa elokuvan ostoon. Minulla oli vain 20 euron seteli ja annoin sen hänelle. Elokuvan hinta oli noin 10 euroa. Kun poika tuli kotiin, hänellä oli mukana kaksia elokuvaa ja melkein koko 20 euroa oli tuhlattu.

Katselimme toisen elokuvan eli U-96 ja myöhemmin katsellaan Yamato. Tämänpäiväinen  oli hyvä, vaikka se kesti yli kolme ja puoli tuntia. Sotaelokuvien klassikko.

Huomenna on koulupäivä. Aiheena on vuorovaikutus. Aika tuttu aihe minulle, joten  taidan lyhentää päivää molemmista päistä.