Aamulla kahdeksan aikaan lumesta oli vain pieni aavistus maassa. Sitten sade yltyi ja päivän mittaan lunta tuli noin kolme senttiä. Nyt illalla pakkasta on pari astetta ja tiet ovat liukkaita.

Naisday oli suosittu tapahtuma. Jonotimme kaverini kanssa noin 40 minuuttia sisäänpääsyä. Olimme paikalla noin viisi minuuttia ovien avaamisen jälkeen, mutta jäimme silti ilman tuotekassia. Ensimmäiset 500 saivat tuotekassin, mutta me myöhemmin tulleet saimme myös lahjoja. Ovella jaettiin soppapurkkeja, risteilylahjakortteja ja kalentereita. Myyntiosastoilta sai myös runsaasti ilmaisia tuotteita. Minun kassistani löytyi päivän jälkeen siivousliinoja, tahranpoistoainetta, välipala näkkäriä, ihmevoidetta, kuntosalien vapaakortteja, karkkia, vartalovoidetta ja teetä.

Olin intialaisessa päähieronnassa. Se oli todella ihana kokemus. Hartiat ovat kyllä nyt kipeät, mutta se on normaalia hieronnan jälkeen. Mittautin verenpaineeni ja sain siitä hyvästä itselleni kärrykolikolla varustetun avaimenperän.

Olin kaverini kanssa kuuntelemassa luentoa kukkaterapiasta sekä stressin hallinnasta. Innostuin ostamaan itselleni ja pojalle kukkauutteita. Meille kummallekin tehtiin oma sekoitus. Niitä nautitaan nyt päivittäin kolmen viikon ajan. Ilmaisin myös kiinnostukseni osallistua Tampereella järjestettävään koulutusohjelmaan. Koulutus on keväällä 2008.

Kävin kaverini kanssa naispäivien jälkeen syömässä Prahassa. Söimme tuliset gulassikeitot. Keitto oli hyvää, mutta niin tulista että tuntui että huulet turposivat ja kurkkua poltti. Syödessä kyllä tulisuuteen tottui. Smetana lievensi hieman makua.

Naispäivien anti oli ihan mukava. Näin siellä paljon tuttuja naisia, monia en ollut nähnytkään  vuosiin. Täytyy kyllä todeta että messuilla ja tapahtumissa käyminen on aika rasittavaa puuhaa. Toivottavasti kukkatipat antavat nyt uutta puhtia elämääni. Seuraavat kolme viikkoa ovat testiaikaa.

1034671.jpg1034672.jpg1034673.jpg
Kuvassa messutuliaiset, näkymä Sorsapuistoon kuvattuna Tampere-talosta sekä eilinen lumeton Vilusen harju kuvattuna Turtolasta päin.