Nukuin sitten taas kellon ympäri. Olo oli ihan tönkkönen ja iltapäivällä alkoi kova päänsärky. Otin yhden Panadolin ja särky helpotti hieman.Minulla oli aikoinaan migreeniä, mutta sitten se loppui kokonaan. Nykyään minulla on päänsärkyä todella harvoin.

Poika lähti iltapäivällä kaverilleen ja tuli kotiin vasta illan suussa. Oli saanut lainaamiaan pelejä takaisin. Yksi peli jäi vielä kaverille lainaksi. Poika oli pyytänyt jo eilen vohveleita ja tänään niitä sitten tehtiin. Otin ohjeen Hellapoliisin blogista. Tässä se ohje:

Herkkuvohvelit
3 munaa
4 dl vehnäjauhoja
1/4 tl suolaa
2 tl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
1 tlk kermaviiliä
2 dl maitoa
200 g sulatettua voita
Vatkaa munat. Yhdistä kuivat ainekset keskenään, samoin maito ja kermaviili.
Lisää munavaahtoon vuorotellen jauho- ja maitoseosta, sekoita lopuksi jäähtynyt voisula taikinaan.

Naapurin rouva soitti ettei hänen miehensä synttäreitä kahvitellakaan tänään. Toivotteli tervetulleeksi huomenna. Luultavasti en ehdi heille huomenna.

Huomenna on nimittäin koulupäivä ja illalla on erään keskusjärjestön hallituksen kokous. Iltapäivällä olisi vielä yksi tilaisuus johonka olen saanut kutsun. Sinne en kyllä myöskään ehdi.

Siskoni soitteli minulle tänään. Hänen tyttärensä oli ostanut avomiehensä kanssa omakotitalon Ylöjärveltä. Pääsevät muuttamaan sinne vasta tammikuun lopussa. Siskoni ja hänen miehensä ovat olleet kovassa flunssassa jo kaksi viikkoa. Tauti vaan jyllää, koska kuume ei ole noussut. Toivottavasti tämä pääkipuni ei ole merkki flunssan alkamisesta. Elämme tautisia aikoja.

Mukavaa alkavaa viikkoa!