Eilinen glögitilaisuus meni hyvin, ainoa haitta oli että testihuoneessa oli ihan älyttömän kuuma. Paikalla oli maistajina minun lisäkseni kolme miestä ja neljä naista. Saimme ryhmitellä glögipulloja ja antaa ryhmille nimet. Arvostelimme etikettejä ja pullojen muotoja. Lisäksi kerroimme omista glögiperinteistämme. Lopuksi meille koemaistettiin kolmea glögiä. Palkkioksi tuli se sovittu 40 euroa lahjakorttina.

Tänään olin heti aamusta kampaajalla. Tuli siinä kampaamoreissulla luettua uusimmat lehdet, eräässä lehdessä oli muuten juttu Obeesian sydämestä. Kampaaja kertoi kaikki kylän juorut minulle. Ikävin uutinen oli kuulla lähistöllä asuneen pojan kuolemasta. Hän oli jäänyt junan alle Jokelan ampumistapauksen päivänä. Ihmettelimme kampaajan kanssa, kun pojan äiti on menossa linnan juhliin. Poika haudattiin vajaa viikko sitten. En usko että minusta olisi juhliin menijäksi vähään aikaan lapseni kuoleman jälkeen.

Kävin illan suussa kaverillani verenpainettani mittaamassa. Lukemat olivat ensimmäisellä mittauksella 166/113 ja syke 97. Toisella mittauksella 160/111, syke 91. Lukemat ovat nousseet kevään 2006 tuloksista. Kaverini pelotteli äitinsä kanssa minut perinpäivin. Nyt odottelen täällä että verisuoni katkeaa päästä tai saan sydänkohtauksen. Varattu lääkärinaikakin on vasta kahden viikon päästä.

Tein pojalle taas vohvelitaikinan ja hän paistelee vohvelipannulla herkkuja. Minä syön kaksi vohvelia ja poika loput. Normaali tasajakomme.

Koira on syönyt edelleen aika väkinäisesti. Se oksensi aamulla pelkkiä vatsahappoja. Tänään imuroidessa huomasin keltaisia oksennuslänttejä yhdellä matolla. Oksentelua on siis ollut jo jonkun aikaa. Koira ei kyllä edelleenkään kärsi olostaan. Viime yön se taas nukkui hyvin.

Tuleehan veronpalautusrahat maanantaina, tuleehan? Odotan niitä kuin kuuta nousevaa, jotta pääsen laskuja maksamaan. Eipä mene nekään vähät rahat turhuuteen. Erehdyin tänään kertomaan pojalle että tililläni on nyt rahaa 13,85 euroa. Hän melkein pelästyi ja arveli että joudumme kadulle asumaan. Hänellä on draamantajua. Kyllä tässä viikonloppu pärjätään vaikka pakastinta tyhjäksi syödessä.

Hauskaa ja rauhallista viikonloppua!!! Älkää tonttuilko!