Kun heräsin aamulla, koira oli vieressäni. Se ei nukkunut jalkopäässä kuten ylleensä. Nyt se nukkui pää tyynyllä kuten ihmiset. Koira on ollut aika kummallinen viime aikoina. Se seuraa minua hyvin tiiviisti joka paikkaan. Aikaisemmin se jäi sänkyyn nukkumaan, vaikka minä olisin jo noussut.

Poika tuli koulusta jo kahden aikaan, vaikka lukujärjestyksen mukaan koulua olisi ollut viiteen asti. Olivat olleet Kauppaoppilaitoksella auttamassa muutossa. Se koulu on menossa remonttiin ja tavarat siirretään Pellervon koululle. Poika oli nähnyt koululla entisen kurssikaverini, joka on käynyt meillä tietokonetta rukkaamassa. Mies oli ollut niin kiireisen oloinen, ettei poika ollut käynyt morjestamassa. Osa pojan luokkakavereista oli häipynyt jo ruokatunnilla, tämän tiedon luin luokan päiväkirjasta.

Kävin iltapäivällä ostamassa pojalle verkkarihousut. Tarkoitus oli mennä uuteen Tokmanniin ostoksille, mutta se ei ollutkaan auki. Avajaiset piti olla jo eilen. Prisman kassa tiesi kertoa että kaupan avaus on viivästynyt. Saa nähdä koska se aukeaa? Mainoskirjeet avajaisista tuli jo viikko sitten. No, ostin pojalle ne verkkarit sitten Prismasta.

Tytär kävi illalla. Hän lähetteli sähköpostia eri yrityksille ja tarkoituksena oli saada mainostajia heidän luokkansa tyttökalenteriin. Opiskelijat tekevät matkarahaa myymällä mainostilaa kalenteriin ja sitten myymällä itse kalenteria.

Nyt muuten maistoin sitä avocadoa, koska tytär halusi syödä sitä. Oli muuten ihan kauhean makuista. Tytär sai syödä koko avocadon. Sain väkipakolla tungettua tyttären mukaan hänen tavaroitaan. Isossa kassissa oli hänen kirjoja, papereita, vaatteita ja laukkuja. Vaatteet tytär heitti UFF:n pussiin, jota olin jo kasannut tänään.

Olin raivaamassa yläkerrassa ja sieltä löytyikin paljon turhia vaatteita. Tämä on siis ihan loputon urakka tämä raivaaminen. Tein huomiseksi itselleni aika mittavan työlistan. Hommat ei etene ilman painostusta.