Eilen illalla en mennytkään tytärtä hakemaan, vaan hän tuli hakemaan minua. Matkasimme siis tyttären poikakaverin pakettiautolla hotelli Ilvekseen. Menimme ajoissa, koska halusimme saada istumapaikat kabaree esitykseen. Viime vuonna olimme katsomassa Jet Set kabareeta seisomapaikoilla. Nyt oli esiintymisvuorossa Teatteri Eurooppa Neljä esityksellä Naururyppy.

Tällä kertaa pääsimme istumaan ja vielä eturiviin. Paikalla oli vain kolmekymmentä henkilöä yleisönä. Ilves tarjosi henkilökunnalleen esityksen ja sai vielä ottaa avecin mukaan. Miksiköhän osallistuminen oli noin heikkoa? Näistä kolmestakymmenestä osa oli vielä maksavia asiakkaita.

Esitys oli hyvä, kyllä siinä sai nauraa monet kerrat. Bändi soitti hyvin ja muusikot osallistuivat myös näyttelemiseen. Esityksen jälkeen olisi ollut vielä tanssimusiikkia, mutta me lähdimme kotiin. Yhdelle näyttelijöistä ehdin vielä pois lähtiessä antaa palautetta hyvästä esityksestä. Tienpäällä jo ehti kommenteissa kyselemään raporttia yökerhoreissulta. Tylsä tarina: lähdin kotoa klo 20.20, join puolikkaan jääveden yökerhossa ja olin kotona klo 22.30.

Tänään on ollut taas lorvimispäivä. Koira valvotti aamuyöstä. Sillä oli selkeä tarkoitus saada minut hereille. Se käveli taas päälläni. Varsinkin hiusten päällä kävely herättää aika hyvin. Nyt jo hermostuin koiraan ja käskin sen rauhoittua. Päivällä koira on ollut taas ihan OK.

Valehtelen todella harvoin, mutta tänään minulta pääsi valkoinen valhe. Kuntokeskus Elixiasta soitettiin minulle aiemmin viikolla ja sovimme että menen sinne tutustumaan tänään. Ei huvittanut yhtään lähteä minnekään ja kiirekin olisi tullut. Laitoin sitten tekstarin Elixiaan ja peruin tapaamisen. Pahoittelin ja ilmoitin peruutuksen syyksi auton käynnistysongelmat. Toivottavasti valhe ei kostaudu ja käynnistysongelmia ilmenee oikeasti.

Olen siis ollut kotona koko päivän, ainoastaan illansuussa kävin ruokakaupassa. Ruokalasku teki 38 euroa, vaikka en ostanut mielestäni paljon mitään. Piti kotona oikein tarkistaa lasku. Kun kaikki maksaa jotain piste.99, niin hämääntyy hinnoista. Heräteostoksena ostin rosepippuripaistia, se oli myynnissä puoleen hintaan. Nyt pitäisi vaan löytää paistomittari.

Poika oli tänään luokkansa kanssa pelaamassa biljardia. Voitti kolme ottelua ja hävisi kaksi. Hän kävi koulun jälkeen Stockmannilla ostamassa erästä peliä. Ei saanut ostettua, kun ei ollut papereita mukana. Ikääkään ei olisi ollut tarpeeksi, peli oli K-18. Huomasin muuten tänään että poika mesettää jonkun tytön kanssa. Ei ihme että viihtyy niin hyvin tässä koneella.