Koira ja minä nukuimme hyvin, heräsimme vasta puoli kymmenen aikaan kännykän soittoon. Kävin suihkussa aamupalan jälkeen, ruokin koiran ja käytin sen pihalla. Aamulla oli todellinen rankkasade.

Lähdin ravintola Saludiin syömään. Eräs firma tarjosi erään järjestön hallitukselle perinteisesti ruuat ja juomat. En kerro enempää, jottei perinne katkea. Söimme alkupalat (lihapatee, espanjalainen makkara ja kasviksia), pääruuat (härkää tai lohta vaihtoehtoina) ja jälkkärit (jäätelökakkua lakkahillon kera). Ihan makoisaa ruokaa. Viime vuonna olimme yhdessä syömässä Tiiliholvissa ja siellä oli kyllä parempaa ruokaa. Palvelu on ollut molemmissa ravintoloissa ensiluokkaista.

Poika hinkusi vohveleita. Teimme yhdessä taikinan ja poika sai paistaa vohvelit. Hän söi niitä sitä mukaan kun niitä valmistui. Minä sain kaksi vohvelia ja poika söi loput. Sitten hänellä oli maha niin täynnä että kuulemma jalkojakin turvotti.

Illalla kävin naapurissa kahvilla. Naapurin rouvalla oli ongelmia sähköpostin liitteiden kanssa. Hänen siskonsa oli laittanut lomakuvia oikein roppakaupalla tulemaan. Kuvat olivat älyttömän suuria ja siirto kesti todella kauan. Kuvia ei saanut siirrettyä kuin yksi kerrallaan.

Soittelin tyttärelle illalla. Sovimme että menemme naapurin miehen synttäreille sunnuntaina. Kakkukahvit ovat siis tiedossa. Tytär oli menossa taas hotelli Ilvekseen töihin yöksi.

Vesisateen jälkeen pakkanen on nyt kiristymässä. Sunnuntaiksi on kyllä taas luvattu lauhempaa. Toivottavasti edes jouluaattona on lumi maassa.