Koulussa eli kurssilla oli aiheena mainonnan workshop. Keskustelimme eri mainonnan muodoista ja vertailimme hintoja. Ryhmästämme puuttui heti alkuun viisi osallistujaa. Ruokatauon ja iltapäivän kahvitauon aikana haihtui aika moni. Kello viiteentoista asti paikalla oli vain minä ja kuusi miesopiskelijaa. Opettajamme kehui meitä.

Miesten kanssa oli hauska keskustella: aiheena oli tietysti autot. Kuulin että citikan yhdessä mallissa oli ollut aikoinaan taka-akseli kapeampi kuin etuakseli. Yhdessä citikan mallissa oli ollut pyörien mukaan kääntyvät ajovalot. Kummia juttuja, liekö tosia?

Olin illalla tyttären apuna. Hän haki opiskelijoiden saunalta tyhjiä pulloja ja tölkkejä. Niitä oli varmaan reilu kolmesataa, koska rahaa tuli palautuksesta yli 30 euroa. Veimme pullot ja tölkit Citymarketille. Erästä ulkomaalaista miestä nauratti, kun mainitsin hänelle että oli ollut hyvät bileet. Minä ja tytär olimme siinä muovipussien keskellä. Ja pussit olivat täynnä pulloja sekä tölkkejä.

Kävin tyttären kanssa kaverillani kylässä. Veimme tuliaisiksi unelmakääretorttua. Leikimme koirien kanssa ja umpikuuro koirakin oli innolla mukana touhussa. Tytär osti kaveriltani mikrouunin. Uunissa on vielä takuu voimassa ja siinä on myös grillausvastus. Hieno peli.

Poika on menossa huomenna luokkansa kanssa ampumaan Megazoneen. Heillä ei ollut tänään hiljaista hetkeä koulussa, eikä eilisistä surmanteoista ollut keskusteltu. Minä kyllä luulin että kaikissa kouluissa otetaan asia puheeksi.

Kävin koulun jälkeen Stockmannilla ostoksilla. Ostin meikkivoiteen ja sitten menin ruokaosastolle. Siellä sai maistiaisia juustoista ja kahvista. Join espressokahvin suklaapalan kera. Olipa hyvää! Ostin kotiin tuoretta inkivääriä ja chiliä. Taidan tehdä viikonloppuna tulista ruokaa.