Matkasin aamulla koululle pojan kanssa samalla bussilla. Poika meni kymmeneen ja minun piti olla koululla puoli ysi. Pieni myöhästyminen ei haitannut ollenkaan. Tänään kävimme kaikki yrityksen perustamisasiakirjat läpi. Tulostelin lomakkeet ja täyttelen ne täällä kotona. Tai sitten menen loppuviikosta koululle työskentelemään.

Olin kotona kolmen jälkeen ja lähdin viiden maissa hallituksen kokoukseen. Kaikki hallituksen jäsenet saivat kirjapainolta lahjaksi Arto Paasilinnan keittokirjan. Selasin kirjan läpi ja se vaikutti mukavalta teokselta. Kokouksessa valittiin järjestön lehdelle uusi vastaava toimittaja ja hyväksyimme kirjapainon tarjouksen. Uuden hallituksen järjestäytymiskokous sovittiin tammikuulle.

Kokouksen jälkeen kävin kaverillani ja siellä oli tarjolla mustikkahyydykekakkua. Hallituksen kokouksessa olin jo syönyt lihapasteijan ja täytekakkua. Kirjapaino tarjosi ne herkut. Olisi vielä pitänyt poiketa siellä naapurin miehen synttäreillä, mutta kakku- ja kahvikiintiöni olivat jo täynnä.

Koulun jälkeen poikkesin muuten Elisalla. Tanssivan harmaan pantterin vinkistä sain tietooni että nettiliittymän saa nopeammaksi maksutta. Eli vanha liittymä korotetaan vuodeksi yhtä astetta nopeammaksi, eikä siitä tule mitään lisäkuluja. Tarjous on voimassa 6.1.2008 asti. Meillä nopeutta nostetaan joulukuun alusta.

Niin, tämä xtaasi. Kuuntelin tänään autossa Manserockin legendat levyä. Siellä oli Veltto Virtasen esittämä kappale Elektroninen xtaasi. Tuli ihan nuoruus mieleen ja kappale oli tosi hyvä. Se suorastaan kannustaa liikkumaan. Kappaleessa toistetaan useasti: ala liikkumaan, ala liikkumaan! Taidan ladata koko levyn MP3:n lenkkimusiikiksi.

Koirasta tämän verran: syö aika huonosti aamulla ruokaansa, nukkuu tosi sikeästi eikä ole heräillyt öisin. Yskii, mutta sydämentykytyskohtauksia ei ole ollut. Pari iltaa sitten juoksi pojan kanssa kilpaa kotipihaan. Eli välillä pirteä, välillä uninen. Kipuja sillä ei ole, eli siinä mielessä kaikki hyvin. Lääkekuuria on vielä pari päivää jäljellä.