Menin koululle vasta kymmenen aikaan. Opettajamme on tottunut että tulen myöhässä. Aiheena oli tänään "yrittäjästä työnantajaksi". Eli menimme läpi työaikalakia, pakollisia maksuja ja työterveyshuoltoa. Lisäksi saimme ohjeet viimeistä näyttöä varten. Viisi sivua kirjoitettuna valitusta aiheesta plus Power Poin esitys. Minulla on aiheena yritykseni esittely. Lisäksi näytössä on oltava kaikki yrityksen perustamisasiakirjat valmiina.

Koiralla on ollut tänään hyvä päivä. Ja viime yökin meni ilman herätyksiä. Tuntuu että joka toinen päivä (tai yö) menee hyvin ja sitten joka toinen taas ei. Lääkekuuri on kohta puolivälissä, eli lääkkeet purevat jo. Aamulla satoi vettä ja laitoin koiralle takin päälle. Se ei saa nyt vilustua. Mukava kun olette hengessä mukana, juttelin koiralle taas tänään monet jutut. Ja päiväunetkin ehdittiin nukkua yhdessä iltapäivällä.

Illalla menin tytärtä vastaan yliopistolle. Siitä suuntasimme kaverilleni kahville. Tarjolla oli myös tortilloja. Kaverini koirat ottivat meidät innolla vastaan. Vanhin koirista (saksanpaimenkoira) on eniten kiintynyt minuun ja se on vähän mustasukkainen toisille koirille huomiostani. Olen tämän sakemannin "sylikummi". Kun koira haettiin aikoinaan kennelistä, minä sain pitää sitä koko matkan sylissäni. Se muistaa sen varmasti. Kun joimme kahvia, yksi koirista ehti pissaamaan kaverini sängylle. Nuorin koirista, eli ranskanbulldoggin pentu hinkusi koko ajan syliin. Sylissä sai varoa ettei koira syönyt korvakoruja. Koira on kuuro, mutta haukkuu reippaasti.

Poika on menossa huomenna luokkansa kanssa hohtokeilaamaan. Mukava että heille järjestetään monipuolista liikuntaa koulun puolesta. Tänään heillä oli ollut varastoharjoituksia. Tavaroita siirreltiin hyllystä toiseen ja takaisin trukilla ja pumppukärryillä.

Sain tänään Taloustutkimukselta vahvistuksen kutsuuni glögimaistiaisiin. Aiemmin tällä viikolla minut kutsuttiin jo puhelimitse. Viikon päästä on ryhmähaastattelu jossa maistelemme uutuusglögejä. Tilaisuus kestää kaksi tuntia ja se videoidaan. Palkaksi saan 40:n euron lahjakortin joko Stockmannille tai Prismaan. Ihan mukava juttu!