Koiran kanssa tehtiin taas nukkumisennätys. Heräsimme hieman ennen puoltapäivää. Koiralla ei ollut yöllä mitään kohtauksia, vaan se nukkui rauhallisesti. Koira oli innoissaan kun se tapasi lenkillä nuoren tyttökoiran. Tätä koiraa ulkoilutti nuori koulutyttö. Kyselin koiran ikää ja tyttö ilmoitti että se on vuoden ja kahdeksankuukauden ikäinen. Ei siis hieman alle kaksivuotias. Tarkka tyttö. Minä ilmoitin että koirani on 15 ja puolivuotta vanha.

Toissapäivänä siivoilin keittiönkaappeja. Sieltä löytyi miltei täysi paketti Kilo-Stoppia. Kuuri oli jäänyt kesken, niin kuin minulle usein käy. Nyt otin pillerit taas käyttöön. Keskustelupalstoilla mielipiteet olivat puolesta että vastaan. Joillekin oli tullut jopa pahoinvointikohtauksia pillereistä.

Tilasin itselleni lääkärin tänään. Aika on vasta 12.12 Linnainmaan lääkäriasemalla, omalääkärillä. Nyt pitäisi mittailla sitä verenpainetta ennen lääkäriin menoa. Kaverillani on verenpainemittari, ja menenkin huomenna hänen luokseen kyläilemään. Heti kampaajalla käynnin jälkeen.

Ruuaksi tein tänään pottumuussia ja uunimakkaraa. Lisänä oli punakaali-puolukkasalaattia. Poikakin söi ruokaa ihan mielellään koulusta tultuaan. Makkaran päällä ollut juustoraaste meni kyllä kissalle ja koiralle. Vähän ronkeli nuorimies.

1094593.jpg
Tässä kuvassa on kissamme ja se kyttää pudonnutta makkaranpalaa. Poika antoi sille nimittäin palan makkaraakin ja kissa juoksi äkkiä saaliinsa kanssa yläkertaan.

Olen kohta lähdössä sinne glögimaistiaisiin ja kotona olen vasta yhdeksän jälkeen. Päivä hurahti taas kumman nopeasti. Tai onko siinä nyt ihmettelemistä, jos on valveilla vain 12 tuntia vuorokaudessa.