Koira herätteli kahdeksan jälkeen. Se käveli taas päälläni ja läähätti aika lailla. Vein sen heti ulos ja hetken päästä se rauhoittui. Tänään sille ei maistunut aamulla ruoka, söi vain puolet ruuasta omatoimisesti. Sitten kun maanittelin siinä vieressä, sai syötyä loput. Saa nähdä kuinka iltaruoka kelpaa? Juuri äsken se kyllä nuoli innoissaan uunivuokaa, jossa olin tehnyt kinkkukiusausta.

Ex-poikakaverini kävi yllättäen päivällä kylässä. Hän esitteli uutta autoaan; Audi 80 ja se on tuotu aikoinaan Saksasta. Kuulemma tosi hyvä auto ajo-ominaisuuksiltaan. Ja aluvanteet ja kaikkee. Joimme kahvit ja juttelimme niitä näitä. Annoin hänelle luettavaksi liiketoimintasuunnitelmani. Miehellä oli selkä venähtänyt, joten emme siirtäneet jääkaappia. Olin aiemmin jo kysynyt että voisiko hän siirtää jääkaappini seuraavalla käynnillään. Siirtyi tuo homma sitten vielä seuraavaan käyntiin. Haluaisin nimittäin imuroida jääkaapin takusen.

Iltapäivällä kävin uusimassa lottoni ja osallistumiseni monivetoon. Samalla reissulla kävin ruokakaupassa. Ja ruokana meillä oli siis kinkkukiusausta vaihteeksi. Aamulla paistoin esipaistetut patongit. Ei mitenkään terveellistä tai kevyttä ruokaa.

Olen laiskotellut sohvalla ja välillä nojatuolissa. Lukenut ja katsellut telkkaria. Harmitellut myös omaa saamattomuuttani. Perhana, kun niitä innostuksen kipinöitä olisi jossain myynnissä niin heti ostaisin.

Tänään on onneksi aurinko paistanut ja luntakin on himpun verran maassa. Kait tässä kaikki vielä iloksi muuttuu!