Tänään olen katsellut telkkaria ihan liikaa. Aamulla kolme tuntia ja illalla kolme tuntia, siis yhteensä kuusi tuntia. Voinkin tässä siis arvostella muutamia ohjelmia.

Tartu mikkiin: Sami Hintsanen on pätevä juontaja ja hyvä esiintyjä. Costello Hautamäki on hyvä kitaristi, mutta ei kaksinen laulaja. Parempi kyllä kuin Paten klooni Jussi Aaltonen. Säälittävää että J Aaltonen imitoi Patea, olisi vaan oma itsensä. Maya Paakkari ja Pauliina Kateisto vetivät hyvin omat osuutensa.

Suurin pudottaja: Punaisten joukkueen Henri on ihan Esa Tikkasen näköinen. Sari on todella ärsyttävä nipottaja. Sininen joukkue: Pauliina on suosikkini ja Wellulle toivottelen onnistumista. Nyt on ilmestynyt nettiin kisailijoiden ruoka- ja liikuntapäiväkirjatkin.

Kamera kiertää: Laihduttajan takapakki, eli mies joka oli laihduttanut 60 kiloa. Kesän aikana hän oli taas lisännyt painoaan 12 kiloa, joista oli taas pudottanut yhdeksän kiloa. Tämä mies asuu kahden korttelin päässä minusta.

No, tänään olin Kauppahallissa siinä haastattelussa. Juttu tulee Sara-lehteen. Haastattelussa meni yli tunti. Toimittajan kanssa oli mukava jutustella, hän on aikaisemminkin haastatellut minua. Tarjosin hänelle mahdollisuutta lähteä edullisesti Ikeaan ostosreissulle. Viikon päästä lauantaina on Ikean reissu edessä ja bussissa on vielä tilaa. Täytyypä alkaa mainostamaan reissua oikein urakalla.

Kaverini poikkesi illalla. Hän oli pyöräreissulla ja pyysi pelkkää vettä juodakseen. Tarjosin myös mustikkapiirakkaa, mutta se ei kelvannut. Kova laihis taas menossa. Suunnittelimme yhdessä menoa kuntosalille. Minun pitää nyt vain ensin kokeilla mahtuuko verkkarit vielä jalkaani ja tilata opastus salille.

Jälleen kerran toivottelen teille rentouttavaa ja viihdyttävää viikonloppua! Eläkää ihmisiksi.