975873.jpg
Koiravauvaa siis. Kaverini haki tänään kolmannen koiran itsellensä. Hänellä on jo aikaisemmin saksanpaimenkoira ja ranskanbulldoggi. Nyt hänellä on yksi bulldoggi lisää. Vanhemmat koirat olivat aika mustasukkaisia pennusta. Kävivät töykkimässä aika rajusti ja kerjäsivät huomiota itselleen. Pentua pelotti.

Päivällä olin koulussa. Aiheena oli kannattavuuslaskelmat. Taas otti päähän se että meitä pidetään K-kauppiaina. Minulla ei tullut yhtään merkintää Exelin laskelmaan, kun kyseessä oli liiketilan vuokra tai ostettavat tuotteet. Suurin osa meistä kurssin osanottajista on palvelun tuottajia. Tai siis tulevia.

Kävin koulun jälkeen Hulluilla päivillä. Se oli virhe. Oli ihan hikikuuma. Ajattelin ostaa pyyhkeitä. Juurihan olin laittanut ylimääräisiä pyyhkeitä UFF:le. Sitten muistin säännön: tarvitsetko todella tuotetta, missä on sen paikka ja onko se todella tarpeellinen? Jäi pyyhkeet ostamatta.

Poika oli tänään koulussa yhdeksän tuntia. Minusta se on liian pitkä koulupäivä. Onneksi heille oli tarjottu välipala iltapäivällä. Poika tuumasi että oli ihan kuin olisi ollut kaksi päivää koulussa. Tämä jakso kestää vielä seitsemän viikkoa. Onneksi ensi viikko on syyslomaa.