Vuodatus ei toiminut eilen, joten julkaisu on päivän myöhässä…

Oli ihan outoa taas olla koululla. Opettaja on jo oppinut että minä aina myöhästyn aamulla kymmenisen minuuttia. En vaan jaksa lähteä aikaisemmalla bussilla, sillä olisin paikalla jo liiankin aikaisin. Hyvä perustelu, eikö vaan?

Tänään siis opettelimme mitkä ovat siirtosaamisia, varaston muutos ja yrityksen käyttöomaisuus. Kaikkihan tietävät sen että liikevaihdon suuruus ei kerro juuri mitään yrityksen tilasta. Perjantaina jatketaan samasta aiheesta. Huomenna on etäpäivä.

Koulussa on ollut tavallista huonompaa ruokaa jo pitkään. En tiedä mitkä kurssilaiset meille nyt kokkaavat. Jauhemaksapihvit ja pottumuusi oli aika ala-arvoista tänään. Koulun jälkeen minulla olikin kova nälkä ja menin heti Kauppahalliin ostamaan mustaamakkaraa. Kotiin ajelin rengaslinjan pidempää reittiä. Matkalla sai ihailla hienoja omakotitaloja. Bussi menee sellaista reittiä, jota tulee itse harvemmin ajettua.

Illalla kuukahdin koiran kanssa sohvalla. Nukuin tunnin verran tosi sikeästi. Poika kävi illalla ruokakaupalla hakemassa maitoa ja Oivariinia. Soitin muuten tänään Valiolle ja he lupasivat jotenkin korvata minulle vuotaneen HeVi-pullon.

Olin sähköpostiyhteydessä poikani kummitätiin eilen. Meillä oli katkennut yhteydenpito pitkäksi aikaa. Kynnys ottaa yhteyttä kasvoi kaiken aikaa. Laitoin hänelle meiliä ja kyselin Ikean reissulle. Kummitäti oli sairastanut burnoutin, mutta se on nyt kuulemma hoidossa. Hänen miehensä sairastui vakavasti muutama vuosi sitten. Aivoverenvuoto aiheutti halvaantumisen, sokeutumisen ja puhekyvyn menetyksen. Heillä on kolme lasta ja asuntovelkaa. Lupasin mennä kyläilemään lähiaikoina.

Vuodatus on tänään ollut tavoittamattomissa. Saa nähdä saanko tätä kirjoitusta tänään läpi. Pojalla on huomenna pitkä koulupäivä, klo 8-17. Hänen täytyy päästä ajoissa nukkumaan että jaksaa koulussa. Eli minä siirryn täältä yläkerrasta pois häiritsemästä.