Tänään on ollut parempi päivä kuin eilen. Heräsin jo ennen yhdeksää, kun erään yhdistyksen taloudenhoitaja soitti minulle. Pienten lasten vanhemmat luulevat että kaikki aikuiset ovat hereillä jo aamusta aikaisin. No, kello olisi kyllä soinut yhdeksältä. Katselin taas ykkösen aamusarjan: Elämää Ballykissangelissa on hyvä sarja, tykästyn siihen kokoajan enemmän.

Päivällä pesin yläkerran ikkunat. Ne olivatkin tosi likaiset, en edes muista koska ne on viimeksi pesty. Alakerran ikkunoita tulee pestyä useammin, koska niitä katseleekin useammin. Ravistelin verhot ja muutin pojan huoneen sisustusta hieman. Koneellinen pyykkiäkin tuli pestyä.

Siskoni soitti ja kyseli poikaani hänen luokseen koirien ja kissojen vahdiksi. Siskoni lähtee huomenna työreissulle ja palaa kotiinsa vasta keskiviikkona. Illalla siskoni sitten haki pojan. Tein meille mustikkapiirakkaa ja jauhelihapitsaa. Kissa mokoma söi hellanpäälle jätetystä pitsasta osan päällisistä. Onneksi se oli nakertanut vain yhtä kulmapalaa.

Tietokone on nyt toiminut paremmin. Poika otti CD-aseman pois käytöstä, tosin vain järjestelmäasetusten kautta. Aseman piuhoja ei siis irrotettu. Toivottavasti tämä ratkaisu toimii pidemmän päälle.

Ulkona on mukava ilma, tosin aika sakea usva. Minulle tulee usvasta aina mieleen tämä elokuva, joka julkaistiin vuonna 1980. Kävin katsomassa sen silloin elokuvateatterissa. Kummitustarinasta viis, nyt on lähdettävä koiran kanssa ulos. Ja sitten katsomaan Runeberginkatua.

Huomenna on koulupäivä, aiheena on mainonta. Saa nähdä ovatko kaikki kurssilaiset paikalla. Kaksi miespuolista kurssikaveriani ovat olleet jo yli viikon ryyppylomalla.