Aamulla ukkosti. Heräsin kun poika oli lähdössä kouluun. Poika totesi että hän oli irrottanut tietokoneen virtajohdon ukkosen takia. Nukuin yhdeksään asti. Minä hölmö valvoin viime yönä telkkarin äärellä. Katselin niinkin kiinnostavaa ohjelmaa kuin Pokeritähti 2007. Kiinnostusta lisäsi varmaan se että asiantuntijana oli kommentoimassa siskoni entinen poikakaveri. En muista koska viimeksi olisin itse pokeria pelannut.

Tytär tuli kotiin nukkumaan iltapäivällä. Hän oli menossa uuteen työpaikkaansa kello kuudeksitoista. Pelkäsi että nukkuu pommiin omassa kodissaan. Hän oli mennyt yliopistolle jo aamuviiden aikaan. Tietokoneluokka on avoinna 24 h.

Sain sähköpostilla tiedon, että olen voittanut ravintola Haraldiin lounaslahjakortin. Kyselivät katuosoitettani, jotta voivat postittaa voittoni. Hieno homma voittaa joskus jotakin!

Tänään on siis ollut etäpäivä. Kouluhommia olen tehnyt aika vähän. Kirjoitin puhtaaksi kyselylomakkeen markkinatutkimuksestani. Tulostan lomakkeet huomenna koululla.

Päivällä tein ruokaa: taas takuuvarmaa lihamakaronilaatikkoa. Jälkkärinä on vadelmarahkaa. Kaverini lupasi poiketa meillä illalla kahvilla ja rahkalla.

Sovin tyttären kanssa että menemme varaamaan kirpputoripaikan tällä viikolla. Opiskelijat saavat 10 %:n alennuksen, joten tytär saa tehdä varauksen omiin nimiinsä. Säästö se on pienikin säästö.

Kotihommina on tänään haravointia (jos sade loppuu). Ja yllätys, yllätys: romujen raivausta. Taidan nyt siirtyä vaihtelun vuoksi yläkerran varastoa raivaamaan (kuvassa työmaani ulkona ja sisällä).
947214.jpg947215.jpg