Heräsin aamulla ennen yhdeksää. Taas oli tautinen olo, ihan kuin myrkytystila. Maha oli kipeä ja päätä särki. Lisäksi väsytti ihan älyttömästi. Katselin aamusarjat teetä juoden. Sitten torkuin sohvalla yli puolenpäivän.

Iltapäivällä lähdin Hämeenkyröön poikaa noutamaan. Ehdin onneksi liikkeelle ennen neljän ruuhkaa. Meiltä on matkaa siskolleni melko tasan 50 kilometriä. Ostin Palviportista sitten ananaspaistia, kahdenlaista leikkelettä ja Moision kotipakarin ohrahiivaleipää.

Pojan kanssa kävimme Paussipaikalla hampurilaisilla. Rekkamiehiä ei ollut nyt kahviossa, yleensä heitä on paikalla melko paljon. Asiakkaina oli vain pari mopopoikaa, yksi ruokaileva perhe, ambulanssimies ja me. Ruoka oli hyvää, hampurilainen maksoi vain 3,90.

Poika ruokki koirat ja päästi ne tarhaan. Minä leikin kissojen kanssa. Kun kissoillekin oli annettu ruoka ja koirat otettu sisälle, lähdimme kotimatkalle. Soitin vielä siskolleni että kaikki on OK. Paluumatkakin oli ruuhkaton.
991248.jpg

Jotenkin tässä on nyt pirteyttä saatava: taidan lähteä koiran kanssa 40:n minuutin lenkille. Knallin ja sateenvarjon kuunnelma kestää tuon aikaa. Raitis ilma ja hauskat jutut saavat minut varmasti paremmalle tuulelle.