Minulla oli tarkoitus tehdä jo päivällä kaalisalaatteja, mutta kaikkia aineksia ei ollutkaan kotona. Mitenkä muuten säilytätte valkosipuleita? Minulla ne on savipurkissa, joka on nimenomaan tarkoitettu valkosipuleille. Jälleen kaikki valkosipulit ovat kuivuneet ihan pilalle.

Vihdoinkin muistin soittaa Tampereen teatterin lipputoimistoon. Kävi todellinen säkä: sain neljä lippua ensi viikon lauantaiksi Alivuokralainen näytökseen. Näytös on loppuunmyyty koko ajan. Peruutuksia tulee aina, joten kannattaa tiedustella lippuja.Ensi vuonna alkaa jo viides näytäntökausi. Kaikki ovat näytelmää kehuneet ja nyt vihdoinkin pääsen sitä katsomaan. Kaverini lähtee mukaan ja molemmat lapseni.

Menin tytärtä vastaan kaupungille, juuri sopivasti neljän ruuhkaan. Kävin hakemassa varaamani teatteriliput ja sitten matkasimme Nekalaan kirpputorille. Varasimme hyllypaikat ja nyt on kolme viikkoa aikaa laittaa myytävät tavarat valmiiksi. Poikkesimme kirpparin vieressä olevaan Nekalan Löytöliiteriin. Kävimme myös Mustissa ja Mirrissä, mutta siellä ei ollut sitä kissanhiekkaa mitä meillä käytetään.

Tytär halusi vielä Pirkkalan Veskaan. Ensimmäisen kerran näin että Veskassa oli paljon asiakkaita. Yleensä tämä kauppakeskus on ihan tyhjillään. Tytär osti Iittalan tehtaanmyymälästä lautasia ja alustan kynttilöille. Tiimarista haimme koristehiekkaa ja Subwayssä söimme leivät ja lähdimme kotimatkalle. Pirkkahallin luona on mittavat tietyöt menossa ja uusia liikennejärjestelyjä on tehty aika paljon.

Kävin vielä tankkaamassa autoni läheisellä Teboililla. Aseman omistajan mies oli ollut eilen lopputarkastuksessa kasvohalvauksestaan. Oli parantunut onneksi ihan täysin. Mies tekee autooni perushuollon ennen talvea: tulpat, öljyt ja ilmanputsarin suodatin vaihdetaan. Auto on nyt pelannut aika hyvin, mitä nyt kytkin vähän reistailee.

Lähikaupasta sitten sain vielä ainekset kaalisalaatteihin ja niitä alankin nyt valmistamaan. Poika on vielä kaverillaan, meni sinne heti koulun jälkeen.

Mukavaa viikonloppua teille mukaville ihmisille!