Etäpäivä sujui lokoisasti, ainakin iltapäivään asti. Lötköttelin yöpuku päällä ja menin suihkuun vasta kahden maissa. Otin varmuuden vuoksi kissan vartijaksi mukaan. Hiirien ääniä ei ole kyllä kuulunut ollenkaan, mutta olen vieläkin hieman hermona.

Kaverini soitteli eilen ja kyseli tänään mukaansa kuntosalille. Kokeilin että salihousut mahtuivat edelleen päälleni ja venyttelin paitaa jo valmiiksi. Luultavasti minun on ostettava jättipaita salipaidaksi. Soitin kyseiselle kuntosalille ja kyselin hintoja. Kymmenen kerran kortti maksaa 44 euroa ja ohjaus jossa saa oman ohjelman maksaa 28 euroa. Kuukauden rajoittamaton kortti maksaisi 37 euroa. Minusta aika kova hinta. Salilla käydään omalla ovikoodilla ja siellä ei ole henkilökuntaa koskaan paikalla.

Etsinkin tänään netistä halvempia vaihtoehtoja. Kangasalla on eräs seura jossa on jumppaa, sählyä ja kuntosalia tarjolla. Laitan sinne meiliä ja kyselen hintoja. Heidän nettisivunsa olivat muuten hienot, mutta hinnoista ei puhuttu mitään. Jumppapaikat ovat aika lähellä kotiani.

Kävin hakemassa Starkilta sen kenkätelineen. Se oli helppo koota ja nyt se on jo käytössäkin. Vanhan kenkätelineen myyn kirpparilla ensi viikolla. Kävin myös Kangasalan Prismassa ostamassa sipulikukkien istutusraudan. Rauta on parempi kuin entinen rautani. Tässä on kahvassa puristusjuttu, jolla saa istutuskohdan laajennettua. Siinä on myös mitoitus viidelle ja kymmenelle sentille. Minulla on nyt 91 istutettavaa sipulia. 40 narsissia, 50 krookusta ja yksi keisarinpikarililja. Tarkoitus on tehdä huomenna istutushommia, heti koulupäivän jälkeen.

Tässä kuva sipulipusseista ja raudasta. Toisessa kuvassa on sankarikissamme. Sillä on tapana nukkua pussilakanan alla pojan sängyssä.

1012648.jpg 1012651.jpg