Koulupäivä oli mukava, varsinkin kun teimme ryhmätöitä. Päivä loppui jo puoli kahden maissa. Seuraavan kerran koulua eli kurssia on vasta keskiviikkona.

Pojalla oli repussa heidän luokkansa päiväkirja. Jokainen huolehtii vuorollaan siitä. Oli hauska lukea mitä opettaja oli kirjannut sinne. Yhtä poikaa oli nuhdeltu, koska hän oli hypännyt ikkunasta. No, onneksi luokka on ensimmäisessä kerroksessa. Muutama poika oli kadonnut välitunnilla, eli olivat lähteneet punttikselle. Yksi oli kieltäytynyt kaksi kertaa tekemästä harjoitustöitä. Pojallani oli onneksi vain muutama huomautus myöhästelyistä.

Hain tyttäreni kuoron harjoituksista seitsemän maissa. Kävimme ostamassa kaverilleni kukkia ja menimme heille nimipäiväkahville. Saimme heiltä matolääkkeitä joita heille oli jäänyt. Heidän kissansa lopetettiin kuukausi sitten.

Heti kun pääsimme kotiin, sekä kissa että koira saivat matolääkkeet. Koiralle oli helppo antaa lääke: makkaranpalan sisään vaan pilleri ja koira nielaisi sen oikopäätä. Kissan kanssa meitä olikin kolme sitä pitelemässä. Kahtena seuraavana päivänä uusitaan pillereiden anto.

Osallistuin nenäpäivän arpajaisiin ja nyt vaan odottelen tietoa voitosta. Olisipa hienoa voittaa uusi henkilöauto, matkatoimiston lahjakortti tai edes polkupyörä. No, arpaan sijoitettu raha menee ainakin hyvään tarkoitukseen.

Aamulla olen lähdössä Ikeaan. Meitä on lähdössä tälle bussimatkalle 38 henkilöä. Minä toimin jonkunlaisena matkanjohtajana. Tai ainakin pidän huolta että kaikki pysyvät matkassa mukana. Ostoslistalla on matto, lasi- ja peltipurkkeja. Purkit tulevat keittiöön, laitan kaikki syötävät ruokakaapissa hiirien ulottumattomiin. Tietysti tulee tehtyä myös niitä heräteostoksiakin.