Soitin tyttärelle ja hänen puhelimeensa ei saatu yhteyttä. Huolestuin hieman, vaikka toisaalta ymmärsin että lataus on voinut loppua tai puhelin on muusta syystä kiinni. Luin aamulla Annalindan jutun ja hän oli huolestunut poikansa katoamisesta. Mielikuvitus lähti siis liikkeelle, olinhan viimeksi jutellut tyttäreni kanssa keskiviikkona. Lopulta tytär vastasi, hän oli nukkunut vaan pitkään.

Sovimme että lähdemme yhdessä ostoksille. Hain tyttären iltapäivällä ja menimme Starkille. Minun piti ostaa sieltä kenkäteline, mutta ne olivat loppuneet. Niitä oli tilattu lisää ja keskiviikkona ovat sitten myynnissä. Tytär osti puisen pyykkikorin.

Siirryimme Kodin ykköseen ja minä ostin sieltä kukkasipuleita. Niistä sai alennusta 60 %. Minulla on olemassa sipuleiden istutukseen tarkoitettu istutusrauta, mutta en tiedä missä se on. Soitin siskolleni koska muistelin että olen lainannut sitä hänelle. Samalla kyselin onko hän tulossa meille huomenna kylään. Siskollani ei ole istutusrautaani, niin hän ainakin vakuutteli. Kyläänkään ei pääse, koska hänen autonsa oli hajonnut perjantaina. Tytär osti ykkösestä paneeliverhojen ripustuspidikkeitä, ne olivat alennuksessa myös.

Kävimme Citymarketissa ruokaostoksilla. Olipa kauheaa olla marketissa. Kauhea määrä ihmisiä ja kovat kassajonot. Ja sitten tuli tehtyä niitä heräteostoksia. Ostin uuden siivousvälineen: Swifferin. Lehtihyllyjen luona osoitin tyttärelle lehteä, johon tulee haastatteluni. Eräs mies katsoi minua aika pitkään, kun sanoin että juttuni tulee tuohon lehteen. Hän varmaan erehtyi lehdestä: tämän osoittamani naisten lehden vieressä oli vino pino pornolehtiä. Mies luuli varmaan että juttu tulee Jalluun tai Kalleen.

Meidän piti käydä vielä kaverillani kahvilla, mutta hän ei ollutkaan kotona. Oli Lahdessa katsomassa poikansa jääkiekkopeliä. Toivotteli huomiseksi kahveelle. Kunhan emme tule formuloiden tai Big brotherin aikaan.

Vein tyttäreni hänen kotiinsa ja menin omaan kotiini. Katselin pojan kanssa kirjastosta lainaamani DVD:n. Itse en pitänyt Kuokkavieraat elokuvasta juurikaan, mutta poika tykkäsi.