Nukuin puoleenpäivään. Selkä ei tykännyt pitkistä yöunista. Piti käydä vielä nousemisen jälkeen muutaman kerran oikomassa selkää sängyssä. Selkä oikein rutsahtelee paikoilleen kun makaa sängyssä selällään. Sitten selkä on OK.

Kävin Kaukajärvellä ostamassa kissanhiekkaa. Poikkesin samalla kirpputori Jumbon ”syyshulinoihin”. Näin tämä kirpputori itseään mainostaa. Hulinoista ei ollut tietoakaan, asiakkaita oli tosi vähän ja myyntipaikkoja oli tyhjinä. Tulipahan katseltua taas hintatasoa, että osaa laittaa omille tavaroille hinnat kohdalleen.

Kotona tein kaalisalaatit. Eestiläinen kaalisalaatti epäonnistui hieman. Lientä tuli liikaa suhteessa kaaliin ja porkkanoihin. Osaanpa ensikerralla suhteuttaa ne paremmin. Ohjeessa oli 2-4 valkosipulin kynttä, minä laitoin viisi. Nyt meillä tuoksuu tosi vahvasti valkosipulille. Luultavasti henkikin tuoksuu muutaman päivän. Mutta hyvää se salaatti oli. Samoin coleslaw oli hyvää, sitä tein ihan pienen annoksen.

Illan suussa kävin kaverillani syömässä täytettyjä lettuja. Olivat tosi herkullisia. Täytteenä oli tonnikalaa, pekonia, sipulia ja ranskankermaa. Samalla reissulla kävin tyttären luona. Vein hänelle kaalipataa ja kaalisalaattia. Tytär oli menossa yliopistolle tekemän läksyjään. Huomenna hän on tulossa tänne kotiin ja saan auttaa tietotekniikan läksyissä. Pisan torni oikaistaan Photoshopin avulla, se on helppo juttu.