Jatkoin kirpputoritavaroiden hinnoittelua tänään. Pelkäsin että minulla on liikaakin tavaraa mukana, mutta olin väärässä. Olen varannut siis hyllypaikan, ilman vaatetankoa. Hyllypaikka sisältää viisi metristä hyllyä ja niillä on syvyyttä 40-50 senttiä. Saan viedä huomenna lisää tavaraa myyntiin.

Kirpparilta matkasin Ylöjärvelle syntymäpäiville. Poikkesin Ylöjärven Shellillä ja siellä kahviossa istui Raipe Helminen juomassa vichyä. En mennyt ruinaamaan nimikirjoitusta.

Ostin siskoni tyttärelle lahjaksi kynttilöitä ja lasiastian missä niitä poltetaan. Sankari oli tyytyväinen lahjaan. Synttäreiden ehdoton kunkku oli päivänsankarin tytär. Tämä vauva esitti kaikki osaamansa temput: kieriminen molempiin suuntiin, hyppykiikussa pomppiminen ja kävelytuolissa peruuttaminen. Oli mukava jutella siskojeni kanssa ja muiden juhlavieraiden kanssa myös.
1023307.jpg

Kotimatkalle lähdin niin että ehdin vielä Jankan Lidliin. Ostin pojan toivomaa jäätelöä, itselleni raejuustoa. Ostoskoriin kertyi myös paprikaa, maitoa, fetajuustoa, makkaraa, dippimaustetta ja karkkia.

Sovin tyttären kanssa että menen huomenna häntä töihin vastaan. Menemme yhdessä kirpputorille ja tytär saa maksaa hyllyvuokran. Hän saa 10 % opiskelija-alennusta. Viikon hinnaksi tulee vain 16, 20 euroa. Olemme varannet hyllyt kahdeksi viikoksi.

Poika oli myöhästynyt tänään koulusta puoli tuntia. Hänellä on edelleen luokan päiväkirja repussaan ja minä luen siitä päivän tapahtumat. Heidän luokka oli siivonnut tänään Rollikkahallin kellaria. Siellä on edelleen Tampereen kaupungin liikennelaitoksen tavaroita. Koulun puolesta ei oltu annettu hengityssuojaimia. Pöly oli ollut kuulemma aikamoinen.