Koulussa oli tänään aiheena kuluttajan oikeudet. Aika yleistä asiaa, joka oli monelle ihan tuttua. Aamun ensimmäisen tauon jälkeen menin tietokoneluokkaan siivoamaan sähköpostiani ja vierailemaan blogeissa. Ruokatauon jälkeen palasin takaisin luokkaan kuuntelemaan kuluttaja-asiamiehen (naisen) jutustelua.

Koulun jälkeen menin kirjakauppaan ostamaan pojalle tietotekniikankirjaa. Ainoa kirja mikä pojalta vielä puuttui. Kirjasta oli painos loppunut. Aika hassua että kouluun vaaditaan sellainen kirja. No, menin pääkirjasto Metsoon ja lainasin kirjan sieltä.

967950.jpg
Kun pääsin kotiin yllätyin kun maassa oli todella paljon rakeita. Meilläpäin oli ollut päivällä ankara raekuuro. Kaupungissa satoi vai vettä. Välillä aurinko paistoi kirkkaasti ja sitten taas satoi ankarasti.

Poika lähti taas kaverilleen. Kävi ensin hätäseen suihkussa ja ehdin tekemään hänelle talonpojanmunakkaan. Läksyjä ei kuulemma ollut.

Minulla oli tarkoitus lähteä keppikävelemään yksin ja samalla aioin kuunnella Knallia ja sateenvarjoa. Koira katseli niin anovasti kun laitoin lenkkareita jalkaan, pakkohan se oli ottaa mukaan. Kävelysauvoja en ottanut mukaan, koiran kanssa ei onnistu sauvakävely. MP3 oli mukana ja sieltä kuuntelin kuunnelmaa joka kesti 37 minuuttia. Jos joku näki kävelijän joka välillä nauroi ääneen ja lopun aikaa käveli suu korvissa, niin se olin minä. Knalli ja sateenvarjo ovat taattua naurukamaa. Lenkki sujui ihan kuin siivillä.

Huomenna on onneksi vapaapäivä. Eikun etäpäivä. Minulla on kampaaja päivällä, ihana saada taas uusi pää. Hiukset ovat nyt aivan kauheat. Viimeiset päivät ennen kampaajaa tekisi mieli kulkea vaan pipa päässä.