Tein uuden nukkumisennätyksen: heräsin vasta klo 13.15. Luulin että kello on jotain kymmenen maissa ja keittiön kello on pysähtynyt yöllä. Kun muutkin kellot olivat samassa ajassa, oli pakko uskoa totuus. Olo olikin aikas virkeä!

Iltapäivällä tein ruuaksi lihamakaronilaatikkoa ja kunnollisen salaatin. Lisäsin salaattiin kuorittuja auringonkukansiemeniä. Täytyy nyt pyrkiä siihen että salaattia löytyisi aina jääkaapista. Ja leivän päälle kurkkua, tomaattia tai paprikaa. Ihastuin joku aika sitten basilikaan. Nyt olen syönyt kaksi ruukkubasilikaa ja lisää on ostettava. Basilikassa on ihana tuoksukin.

Tytär tuli tänne syömään kaupunkireissunsa jälkeen. Poika sai ottaa siskostaan valokuvia ja nyt ne kuvat ovat sitten jo irkissä ja facebookissa. Tyttärellä on uusi hiusmalli. Kehuin että nyt hän näyttää ihan kaksikymppiseltä. Täyttää muuten joulukuussa 25-vuotta.

Katselimme koko perheen voimalla Cola-Ollin juomista Ennätystehtaalla. Erikoisin ennätyksen tekijä oli mielestäni kelluva nainen. Luulen että hän on entisen luokkakaverini pikkusisko. Kuinka joku voi kellua tunnin pystysuorassa asennossa. Tuo nainen ei ainakaan huku, jos joutuu merihätään.

Kävin pojan kanssa kioskilla lataamassa hänen bussikorttinsa. Kuuntelimme matkalla autossa Bollywood musiikkia. Lainasin sitä kirjastosta parin CD:n verran. Tytär ei sietänyt eilen autossa tuota musaa ollenkaan, mutta pojan mielestä musa oli hienoa. On se ainakin erikoista. Olisi hauska kokeilla Bollywood tanssiakin, mutta sitä ei kai opeteta Tampereella?

Harrastin tänään hieman haravoimista. Vaahteran lehdet ovat nyt kolmessa suuressa kasassa ja osa lehdistä on roskiksessa. Siirsin yhden ulkovalon talon etupuolelle. Nyt se valaisee yhtä omenapuutta ja on oikein hienon näköinen.

Poika tekee juuri nyt läksyjään. Huomenna alkaa taas koulu ja koko lomaviikko olisi ollut aikaa läksyille. Mutta ei, viime tipassa on vaan toimittava.

Mukavaa alkavaa viikkoa!