Minusta on tullut todellinen vätys. Lorvin ja kulutan aikaani turhuuksiin. Ja koko ajan väsyttää. Luultavasti minulla ei ole mitään kuolemantautia, vaan tämä on laiskuutta ja apatiaa. En ole tosin lääkärissä käynyt vuosiin. Paitsi tietysti hammaslääkärissä ja gynekologilla. Yleinen terveydentila on jäänyt tutkimatta. Saati henkinen.

Niin, tänään päivä valui iltapäivään telkkaria ja tietokoneen ruutua tuijotellessa. Sain sentään tehtyä ruokaa itselleni, luin lehdet ja käytin koiran pikapissalla. Muutaman kirpparitavaran sain haalittua kasaan.

Menin tytärtä vastaan kuten olimme sopineet. Suuntasimme neljän ruuhkassa Nekalaan kirpputorille. Hinnoittelimme muutaman uuden tuotteen ja maksoimme kahden viikon vuokran, se oli 27 euroa. Annoin ladattavan partakoneen kassalle lataukseen, joku oli kokeillut sitä niin että lataus oli loppunut. Sinne kasalle se sitten unohtuikin.

Kävin tyttärellä kahvilla. Hänen poikakaverinsa oli juuri lähdössä kuntosalille, ehdimme kyllä juttelemaan jonkun aikaa. Join tyttären kanssa kahvit ja sitten lähdimme ruokaostoksille Siwaan. Lukonmäen risteyksessä oli joku kolari. Sateessa ja pimeydessä näkyi vain hälytysajoneuvojen valot. Huomenna siitä saa varmaan lukea Aamulehdestä. Tänään oli paha ajokeli: pimeyttä ja vesisadetta. Juuri nyt on ehdottomasti käytettävä heijastinta. Voi kunpa pyöräilijät ja jalankulkijat ymmärtäisivät kuinka vaikeaa heitä on havaita huonolla säällä. Jos he näkevät autot (valoineen) selkeästi, toiminto ei ole kaksisuuntainen.

Siwassa ei ollut punaisia linssejä, mutta avocadoja löytyi. Tytär suositteli minulle avocadoja, hän on nyt ihastunut niihin. Kunhan tuo hedelmä nyt hieman kypsyy, niin pääsen maistamaan.

Otin tyttären poikakaverilta lainaksi Die Hard 4 DVD:n. Kotona huomasin että kotelossa oli vain DVD 2. Varsinainen elokuva puuttui, se oli jäänyt tyttärelle. Jospa nyt saisi sen sitten viikonlopuksi lainaksi.

Huomenna on koulupäivä. Olemme tietokoneluokassa ja saamme henkilökohtaista ohjausta liiketoimintasuunnitelman hiomiseen. Minulla on talousarvio sun muut ihan vaiheessa. Täytyypä skarpata niiden(kin) asioiden suhteen.