Olen varsin tyytyväinen tämän päiväseen liikuntasuoritukseeni. Kaverini soitti ja kysyi minua Kaukajärveä kiertämään. Kieltäydyin vetoamalla hirveisiin hirvikärpäsiin. Tänään oli Morossa niistä juttuakin. Sovimme että lähdemme sitten Iidesjärveä kiertämään, siinä ei ole niinkään metsäreittiä.

Askeleita tuli tosiaan yli kahdeksan tuhatta. Aikaa kului puolitoistatuntia. Lähdimme matkaan Turtolan Citymarketin kohdalta, ja siitä on järven rantaan vajaa kilometri. Kaverini tapasi erään tuttavansa ja jäimme hänen kanssaan juttelemaan. Pelkkään järven kiertoon ei siis mene normaalisti tämä aika.

Nyt on niin mukava olo. Keli oli erittäin happirikas, koska pientä sumusadetta oli ilmassa. Niin, me olimme keppikävelemässä. Jätimme koirat kotiin ja otimme kävelysauvat matkaan.

Klaffipiironki haettiin päivällä ja saan sen takaisin toivottavasti ennen joulua. Yrittäjä kertoi olevansa erittäin kiireinen. Töitä olisi niin paljon kuin vain jaksaisi tehdä. Juttelimme yleisesti yrittäjyydestä ja kerroin hänelle liikeideastani.

Poika tuli koulusta, kävi suihkussa ja lähti kaverilleen. Sitä ennen ihmettelimme tietokoneemme temppuilua. Koneesta hajosi viime viikolla CD-asema, onneksi DVD-asema pelittää vielä. Tietokone hakee hajonnutta asemaa ja tilttailee aika ajoin. Taidan laittaa kaverilleni sähköpostia ja kysellä apuja. Jospa hän tulisi vaikka viikonloppuna paikanpäälle konetta katsomaan.