Tänään siis opettelimme uuden Wordin käyttöä. Ohjelma on entistä helpompi ja samalla monipuolisempi. Teimme liiketoimintasuunnitelmalle hyvät pohjat. Siihen on sitten hyvä lisätä asiallista sisältöä. Kuvia upotettiin tekstien alle ja niitä himmenteltiin. Oli ihan mukava ja opettavainen päivä.

Opettajamme oli erittäin innostava. Tuntui että hänelle on henki ja elämä onko joku teksti juuri rivillä 20 ja onko siinä riippuva sisennys. Riippuvan sisennyksen saa muuten tehtyä painamalla Ctrl:n pohjaan ja samalla näpäyttämällä T-kirjainta kaksi kertaa. Kokeile! Asiakirjan muotoilu se vasta hauskaa on. Aamulla meitä kurssilaisia oli paikalla 13 henkilöä. Ruokatunnin jälkeen enää yhdeksän ja iltapäiväkahvin jälkeen vain viisi henkilöä. Tämä osio on vapaaehtoinen. Minä suoritan kyllä kaikki tarjolla olevat aiheet, etäpäiviä on jo hieman liikaakin.

Koulun jälkeen poikkesin Sokokselle. Ruokaosastolla oli kahdet maistiaiset. Jogurttia ja erilaisia juustoja oli maisteltavana. Kyllä siinäkin maha täyttyi. Ostin leipää, paprikaa, juustoa ja grillatun broilerin. Neljän bussilla matkasin kotiin.

Söin illalla yhden broilerinkoiven ja kissa oli ihan hulluna vieressäni. Annoin kissalle sormeni, jossa oli rippeitä broilerista. Kissa puri minua oikein kunnolla sormeen. Onneksi verta ei tullut, sormen tuli vain punainen jälki. Luultavasti purema oli vahinko, mutta kipeää se teki.

Naapurin rouva pyysi minua koiralenkille. Maanantaina kävelimme reilun tunnin lenkin, mutta tänään vain reilu puolituntia. On se muuten kumma kuinka yksinhuoltajaa kysellään kaveriksi eniten silloin kun oma mies on matkoilla. Kaksikin kaveriani käyttää tätä tapaa.