Heräsin aamulla kun poika oli lähdössä kouluun. Aamupäivä kului tietokoneen ääressä. Sain yhdistyksemme jäsenkirjeen valmiiksi ja vastailin sähköposteihin. Laitoin Vuodatuksen Tuomakselle viestiä: olen unohtanut totaalisesti yhdistyksemme blogin tunnuksen ja salasanan.

Kävin suihkussa ja tein lihamakaronilaatikkoa. Tein nyt hieman terveellisemmän version: tummaa makaronia ja paistijauhelihaa. Hyvää siitä tuli, ei ollut kuivaa kuten pelkäsin.

Tytär tuli iltapäivällä uuden digiboksin kanssa. Nyt asennus sujui helpommin kuin viimeksi. Tämä uusi boksi on todella pieni, se mahtuisi vaikka povitaskuun. Ihanaa päästä taas olohuoneessakin katsomaan telkkaria. Tänään alkaakin uusi sarja: Runeberginkatu. Nyt on enää keittiön telkkari ilman boksia. Siinä ei ole scart-paikkaa ollenkaan, joten täytyy löytää siiihen sopiva boksi. Myöhemmin.

Poika lähti koulusta tultuaan palauttamaan Kummeli DVD:tä kirjastoon. Siinä oli tänään viimeinen palautuspäivä. Kyllä tämä autottomuus vähän muuttaa asioiden hoitoa.

Soitin tänään vakuutusyhtiöön ja tarkistin onko autossani hinausvakuutus. Kyllä on voimassa, eli hinaus ei maksa mitään. Sain eräältä tutulta vihjeen halvasta korjaamosta. Soitin korjaamolle ja minulle ehdotettiin ensi viikoksi aikaa. Yllättäen mies kuitenkin sanoi että auton voi tuoda jo keskiviikkona. Tilaan huomenna hinauksen keskiviikoksi.