876686.jpg
Näillä sanoilla minut herätettiin. Tai oikeastaan ensin heräsin sinnikkääseen ovikellonsoittoon aamulla ennen kahdeksaa. Pieni tyttö oli oven takana ja tiedusteli Monikaa. Sanoin ettei täällä asu ketään sen nimistä. Tyttö oli hieman hämmästyneen näköinen ja jatkoi koulumatkaansa. Kun selvisin unenpöpperöstä, keksin ketä Monikaa tyttö oli hakenut. Minulla ja Monikan vanhemmilla on keltaiset talot, mutta tyttö oli erehtynyt noin korttelin verran väärän talon ovelle.

En mennyt takaisin nukkumaan, vaikka oli vapaapäivä. Tai siis etäpäivä. Aamupalan jälkeen katselin ykköseltä BBC:n tuottamaa irlantilaissarjaa. On muuten hauska ohjelma! Sitten siirryin taas tietokoneen äärelle. Etsin netistä liikeideaani liittyviä juttuja ja kehittelin liiketoimintaani. Vuodatuksen Tuomas oli vastannut sähköpostiini ja sain tunnuksen itselleni. Sitten onnistui se yhdistyksen blogin päivitys. Kiitos vielä Tuomakselle nopeasta vastaamisesta!

Välillä siirryin alakertaan siivoamaan ja raivaamaan. Se on muuten kummallista, mitä enemmän täällä siivoan, niin sitä sekaisempaa täällä on. Kolme pussia jätepaperia sain keräyspisteeseen, sekä pahvit (lue pitsalaatikot). Muistin että autokin pitää tyhjentää turhista roinista huomista korjaamokäyntiä varten. Kokeilin auton käynnistystä ja sehän starttasi iloisesti käyntiin. Soitin kaverini miehelle ja kyselin häneltä voisiko autossani olla kosteutta bensan seassa. Ja auttaisiko se jos tankkaan tankin täyteen. Auttaisiko Masinol?

Mies tuumasi ettei kertomani vika voi liittyä mitenkään bensaongelmiin. Hän epäili että autossa on jokin sähkövika. Soitin autosähkökorjaamoon ja kyselin neuvoja. Siellä taas epäiltiin että vika voisi liittyä bensaongelmiin. Jep, jep. Ajoin Teboilille ja tankkasin tankin täyteen, mutta en laittanut tankkiin Masinolia. Sitten ajelin ympäri kylää aikamoista vauhtia. Auto toimi hienosti! Onneksi en tilannut sitä hinausta vielä. Olen yrittänyt soitella autokorjaamolle ja perua huomista aikaa. Korjaamolla vaan ei kukaan vastaa.

Tytär on tulossa illalla käymään. Hänen poikakaverinsa kaveri on tulossa heille saunomaan ja jää sitten pariksi yöksi heille kortteeria pitämään. Tytär ei ole kauhean mielissään yövieraasta. Tytär on ollut koko kesän töissä ja tämä viikko on hänen ainoa lomaviikkonsa.