Siis fyysisesti. Tänään on ollut tosi pistävää kipua vasemman lapaluun alla. Siellä on varmasti joku lihas jumissa. Sitä se telkkarin ääressä töröttäminen tekee.Yritän ryhdistäytyä ja lupasin viedä tänään koiran hieman pidemmälle lenkille. Katselin myös liikuntasali 35Plussan nettisivuja. Heillä on alkamassa puolen vuoden kuntokuuri. Laitoin salille sähköpostia ja kyselin lisätietoja, esimerkiksi hintoja. Mikseivät ne hinnat ja lisätiedot voi olla reilusti nettisivulla julki?

Luultavasti kurssi on kallis, mutta toisaalta itseensä ja varsinkin kuntoiluun sijoittaminen on kannattavaa. Vaikka kuntoilun ja laihduttamisen voi tehdä todella halvallakin, kuten Maureen.

Kävin sitten ravintola Prahassa iltapäivällä syömässä, meillä oli omakotiyhdistyksen kokous siellä. Se lammaspata oli iso ja herkullinen annos. Myös makkaralautanen, lämpimät voileivät, gulassikeitto ja tulinen kanaruukku saivat kehuja. Suosittelen tätä ravintolaa. Tsekkiläinen olut maistui myös hyvältä.

Lasteni piti lähteä tänään pikkusiskonsa synttäreille, mutta eivät sitten menneet. Kun tulin ravintolareissulta kotiin, niin poika oli kotona läksyjä tekemässä. Tytär oli ilmoittanut veljelleen ettei ehdi lähtemään syntymäpäiville, koska hänellä on niin paljon läksyjä. Samaa totesi poikakin. Yritän auttaa poikaa läksyissä, mutta minun tietoni sähkö- ja metallialasta ovat aika puutteelliset. Miksi ruuvit kiristetään ristikkäin? Tämäkin oli pojan läksyissä. No, ainakin autonrenkaan pultit kiristetään ristikkäin, jotta ne kiristyvät tasaisesti. Poika kirjoitti vastaukseksi, että kiristyvät tasaisesti.

Tytärkin tuossa soitti. Hänellä on menossa yliopistolla tietojenkäsittelyn kurssi. Hänellä oli ongelmana saada oikea tiedostomuoto tallennukseen. Pelkäsi että joutuu kirjoittamaan koko roskan uusiksi, kun tallennus ei onnistunut. Osasin neuvoa tytärtä ja hän sai tallennuksen onnistumaan. Siinä takana oli valmiin asiakirjamallin pakkomuotoinen tallennus, jota ei saanut vaihdettua. Aina voi kuitenkin kopioida tekeleensä uuteen parempaan muotoon ja tallentaa vasta sitten. Olipa sekava selostus. No, tytär kyllä ymmärsi pointin.

Huomenna minulla on kurssipäivä. Jatkamme markkinoinnin parissa. Liikeideani kanssa olen välillä pilvissä ja välillä ihan maissa. Se on kuulemma ihan normaalia

Nyt lähden koiran kanssa lenkille ja laitan heijastimen heilumaan. Iltapalaksi onkin riisipuuroa ja mustikkasoppaa. Tein aamulla ison kattilallisen puuroa. Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille!