Siskoni teki tänään minulle ja lapsilleni aivoprofiilitestit. Pojalle ja minulle tuli sama tulos: Albert Einstein. Tyttärellä profiili oli hieman erilainen. Testissä testattiin mm. näkö- että kuuloaisteja. Ja aluksi tehtiin muutama aivojumppaliike. Saamme siskoltani nyt aivojumppaohjeet ja niitä tehden saamme molemmat aivopuoliskot toimintaan. Siten oppiminen helpottuu ja stressi vähenee. Katsotaan nyt mitenkä asiat käytännössä toimii. Mielenkiintoista!

Olin tosi väsynyt eilisen kirppistapahtuman jälkeen, sain varmaan raitisilmamyrkytyksen eilen. Nukuin tänään klo 12.30 asti. Heräsin, kun pojan kaveri soitti meille. Hän kysyi voisiko tulla meille siksi aikaa kun heillä on asuntoesittely. Kaveri tuli ja pojat pelasivat yläkerrassa. Tilasin itselleni ja pojille pitsat. Meillä ei ollut mitään ruoka-aineita, joten pitsan tilaaminen oli pakko juttu. Kotipitsa ottaa vain kolme euroa kuljetuksesta.

Tytär saapui pyörällään meille viiden maissa. Keräsimme pihakatoksen kasaan ja laitoimme sen pihavarastoon. Siskoni tuli meille ja lähdin tyttären kanssa Lukonmäen Siwaan ostoksille siskoni autolla. Oma autoni on edelleen tien poskessa toimintakyvyttömänä. Ostin ruokatarvikkeita moneksi päiväksi. Siwan myyjä kertoi että tänään oli ollut todella vilkas ostospäivä. Muut kaupat eivät olleet nyt sunnuntaina auki ja lisäksi Siwassa oli tuplabonuspäivä.

Tein illalla pannaria ja keitin kahvit. Siinä sivussa siskoni teki nämä aivoprofiilit. Siskoni ja tyttäreni lähtivät meiltä vasta ilta kymmenen maissa. Koska sade oli aika rankkaa, tytär sai siskoltani kyydin kotiinsa. Tyttärellä on lomaa ensi viikko. Koulu alkaa viikonpäästä maanantaina. Huomenna tytär on menossa Lielahden Citymarkettiin heti aamusta. Jos vaikka saisi ostettua minulle sen digiboksin.