Heräsin aamulla yhdentoista aikaan kun yhdistyksen puhelimeen tuli soitto. Se olikin väärä numero. Sitten soitti yhdistyksemme varapeejii ja sovimme hallituksen kokoukselle uuden ajan ja paikan. Laitoin viestiä muille hallituksen jäsenille. Sitten menin suihkuun.

Iltapäivällä kävin osallistumassa monivetoon ja uudistin lottoni. Lähikaupassa näin yhden entisen työkaverini ja edesmenneen äitini mummokaverin. Mukavaa kun on eri-ikäisiä tuttuja.

Ennen illan kokousta poikkesin Kalevan Prismassa. Piti käydä vaan hätäiseen ostoksilla, mutta ruuhkat olivat aika kauheat. Ehdin kokouspaikalle, eli Prahaan ajoissa.

Tulinen kanaruukku oli hyvää, mutta lammaspata menee sen edelle. Maha oli täynnä kuin jouluna ikään. Minulle tarjottiin myös lasi punaviiniä, kiitos! Ajelin kotia kohti kahdeksan maissa ja laitoin sitten pojalle iltapalaa.

Olen muuten tosi tyytyväinen siistiin eteiseen. Siivouskohteena on edelleen eteisen kaappi. Sinne on sullottu kaikkea ylimääräistä. Yleiskuva eteisestä on kyllä siisti. Kenkäkaapin päällä on vain yksi kukka sekä rasia missä on auton avaimet, MP3-soitin, askelmittari ja taskulamppu. Eli mukaan otettavat tavarat.

Huomenna on Tampere-päivä. Katsotaan nyt osallistummeko tapahtumiin. Olisi mukava käydä muutamassa museossa.