Sokoksen kemikalio-osaston myyjä myi minulle tänään uuden ripsivärin. Olen käyttänyt jo pitkään Lancomen mustaa Hypnose ripsiväriä. Tänään ostin saman sarjan Virtuose ripsarin ja vielä luumun värisen. Myyjän mukaan tämä väri korostaa vihreitä silmiäni. No, huomenna kokeilen uutta väriä ripsiin.

Aamulla myöhästyin bussista, mutta huomasin että seuraavalla bussilla ehtii kouluun aika hyvin. Myöhästyin vain pari minuuttia. Minun jälkeeni tuli vielä kaksi myöhästyjää. Opetus oli taas aika tylsää. Vieruskaverini sanoi että hänellä meinasi pää kopsahtaa pöytään monta kertaa. Ilmoitin opettajalla että minun on lähdettävä ruokatunnin jälkeen kotiin. Niin ilmoitti moni muukin.

Siirryin Opintorille tekemään läksyjä. Tutustuin siivoukseen ja järjestelyyn. Katsastin muutamat keskustelusivut. Tulostin osan aiheista.

Eiliseen sähköpostiviestiini oli vastattu. Kyselin liikuntakeskus35+:n uudesta kurssista lisätietoja. Huh, hinta tyrmäsi minut. Puolen vuoden kurssi maksaa 750 euroa. Sillä saat puolen vuoden ajan käydä jumpissa (ovh 330 euroa) ja lisäksi saat ryhmä- ja yksilöneuvontaa. Bonuksena oli se että saat hiustenleikkuun ja pukeutumisneuvojan palvelut Stockmannilta. Stockmann, Anttila ja Sokos tarjoavat tätä ilmaista neuvonta ihan kaikille. Liikuntasalilla ei ole kuntosalia ollenkaan. En tartu tarjoukseen.

Ostin pojalle tänään uuden funktiolaskimen. Kysyin tyttäreltä neuvoja moodien tallennuksesta ja kävin hänen luonaan illalla vierailulla. Ihmettelin heidän eteistään: koko lattia oli täynnä kenkiä. Hyvä kun sain omat kenkäni sinne sekaan. Poikakaverin jäljet näkyivät asunnossa hyvin: hän oli riisunut farkut olohuoneen reunalle, sukat olivat sohvan vierellä ja ruokalautaset sohvan edustalla. Join tyttären kanssa kahvit ja jätimme mukit ja lautaset olohuoneen lattialle. Ehkä poikakaveri ymmärtää viestin?

Vein tyttärelle tänään leipomosta ostamiani marjapiirakoita. Joimme kahvit ja siinä meni heidän viimeiset maidot. Vein tyttäreni Siwaan maito-ostoksille. Sitten menin kotiin. Siskoni soitti ja jutteli tunnin verran. Ehdin puhelun aikana ulkoiluttaa koiramme. Ideoimme sekä minun että siskoni liikeideaa. Keksin aivojumppaan uuden innovaation.