Ajattelin että jatkossa päivitän blogiani jo alkuillasta tai jo jopa iltapäivällä. Mutta siinähän jää iltatoimet kertomatta. Toisaalta, pitääkö se selostus olla näin tarkkaa? No, tämä on minun tapani.

Tytär ei tullutkaan illalla käymään. Eikä kaverini tullut kahville vaikka niin lupaili.

Poikkesin Teboililla kysymässä autolleni huoltoa. Asemalla ei ole varsinaista huoltoa enää, mutta omistajan mies on yleensä suostunut huoltamaan autoni. Nyt mies on sairaslomalla, koska hänellä on kasvohalvaus. Kun hän paranee, niin varmasti sitten huoltaa autoni. Ajattelin että varmasti tulppien, öljyjen ja ilmanputsarin vaihtokin auttaa auton käymisessä. Vaihdosta taitaa olla kulunut jo yli vuosi. Ajan todella vähän autollani, mutta silti.

Iltani menikin hienosti siivoillessa. Yhdestä vaatepiirongista sain kaksi muovikassillista vaatteita UFF:n keräykseen. Kaikki pieneksi jääneet vaatteet lähtivät keräykseen. Olen muuten ollut hemmetin laiha joskus. Sovittelin vanhoja housujani ja osa jäi jumiin jo reisissä. Nyyh! Heitin roskiin kaikki rikkinäiset sukat. Miksiköhän olen niitäkin säästellyt?

Imuroin ja pyyhin pölyjä. Syksy tuo taas hämähäkit sisätiloihin. Paras tapa vastustaa niitä, on ahkera imuroiminen. Kunpa kissamme olisi kiinnostunut hämähäkeistä ja tappaisi ne. Mutta ei.

Huolsin viemärit Niagaralla. Ja vessanpönttö sai tabletin joka syväpuhdisti sen. Siivottu siis on, mutta ei se paljonkaan näy. Edelleen paperipinot ovat kasalla olohuoneen lattialla. Papereiden siivous vien eniten aikaa.

Poika tunsi itsensä kipeäksi. Kuumetta oli illalla 37,1 astetta. Mielestäni se ei ole syy olla koulusta pois. Nuhaa hänellä on ollut jo kolme päivää. Annoin pojalle syötäväksi yhden paprikan, jotta sai C-vitamiinia. Lisäksi sai muutaman lusikallisen hunajaa. Nyt ei ollut tarjolla kuin rommihunajaa, mutta se kelpasi. Jos kuume nousee huomenna, niin sitten tulee lomaa koulusta.

Huomenna minullakin on koulupäivä ja samoin torstaina. Opiskelemme kaksi päivää Wordin käyttöä. Perjantaina ajattelin mennä käymään entisellä työpaikallani.