Heräsin aamulla jo kahdeksan aikaan. Olipa outoa kun keittiön telkkari oli ihan mykkänä. Kuuntelin sitten radiota lehden luvun lomassa. Soitin radio 957:n koska he eivät mainostaneet kirppistämme menovinkeissä. Toimittaja kertoi että he olivat sopineet että he mainostavat vain omaa tapahtumaansa. Heillä oli kesänpäättäjäiset Särkänniemessä. Aika imartelevaa että meidän kirppistapahtuma koettiin kilpailijaksi. Toivottavasti radio Tampere sentään mainosti tapahtumaamme.

Kokosin tavaroita pihalle jo puoli yhdentoista aikaan, vaikka tapahtuma alkoi vasta kahdeltatoista. Ensimmäiset (jobbarit) ostajat olivat paikalla yhdentoista aikaan. Vilkaisivat nopeasti oliko myynnissä vanhoja huonekaluja tai Arabiaa. Tytärkin saapui paikalle ja hänellä oli mukana omia myytäviä tavaroita.

En ollut koonnut pihakatosta ja ilma olikin tosi aurinkoinen. Iltapäivällä sitten alkoi satamaan. Kokosimme kiireesti pihakatoksen. Vain jalat ja niitä yhdistävät putket kokoon sekä katospressu päälle. Oli se aika huvittavan näköinen viritys, mutta saatiin tavarat sateen suojaan. Kaupanteko tyrehtyi sateen myötä.

Kaverini ja tyttären kaveri kävivät kahvilla. Tytär lähti kaverinsa kanssa ostoksille. Lykkäsin heille mukaan mainoksen digiboksista: Citymarketissa hintaan 49,90 €. Turtolasta ne olivat loppuneet, mutta Lielahdesta saattaa saada jos on aikaisin maanantai aamuna liikkeellä.

Arpoja meni kaupaksi noin 30 kappaletta. Minulla myynti arpoineen tuotti hieman yli 100 euroa. Tytär sai hieman vajaat 40 euroa. Ihan OK. Ensi vuonna pidämme tapahtuman sunnuntaina, kuten viime vuonnakin. Asiakkaita on silloin paremmin liikkeellä kuin lauantaisin. Tänään saattoi myös tuo digidigi vaikuttaa asiaan, monet laukkasivat varmaan tänään digiostoksilla.

Autoa en ole laittanut lämmitykseen, koska lohkolämmitin ei voi kuivata ruiskukoneen kaasaria. Ruiskukoneessa kun sitä ei ole. Näin minulle kommentoi anonilli. En muista onko autossani ylimääräistä bensansuodatinta asennettuna. Uskon että vika on bensansaannissa ja kosteudessa. Kone starttaa ja sitten kun lähtee liikkeelle se jymähtää kuin seinään. Joku ritari voisi saapua huomenna paikalle ja kurkistaa auton konepellin alle. Jos ei saavu, niin kait tässä täytyy suunnitella maanantaiksi hinausta korjaamolle.