Aamutoimien eli tv:n aamusarjojen katselun jälkeen lähdin kaupungille. Tarkoitukseni oli käydä pikaiseen ja tulla vaihdolla kotiin. Näin bussimatkaan olisi kulunut vain yksi matka.

Kokeilin uuden rengaslinjamme uutta reittiä. Olen linjaa käyttänytkin usein, mutta vain yhteen suuntaan. Olin kuin turisti bussissa. Menimme minulle aika outoja reittejä kaupunkia kohti. Ihailin Takahuhdissa olevia omakotitaloja ja niiden siistejä pihoja. Poika oli tehnyt saman havainnon koulusta kotiin matkatessaan.

Menin liiton toimistolle. Rautatienkadulla näin ex koulu- ja työkaverini äidin. Juttelimme aika kauan. Sitten menin liiton toimistolle ja sielläkin juttua riitti toimistovirkailijan kanssa. Huomasin että on ihan turha ajatella että ehtisin vaihdolla kotiin.

Sitten shoppailin. Ensin toki maksoin rästiin jääneen kiinteistöveron ja pari muutakin laskua. Ostin uudet ledivalot koiralle ja itselleni. Koiran pannassa on nyt valkoinen ledi ja taluttajan päässä remmiä on punainen. Kyllä meidät huomataan iltalenkillä!

Ostin myös digikameraan uudet ladattavat patterit. Ne eivät vaan sopineet kameraan. En tiedä missä on vika. Minulla oli mallikappale mukana ja myyjä valitsi minulle oikeat patterit. Kamera ei vaan toimi näillä uusilla pattereilla. Onneksi vanhoihin pattereihin sai vielä latinkia.

Poikkesin kirjakerhon myymälään ja peruutin kuukaudenkirjan. Onneksi en löytänyt mitään ostettavaa. Kävin kiinalaisessa syömässä. Hintoja oli nostettu eurolla. Friteeratut kananpalat maksoivat nyt kuusi euroa.

Pojan kanssa tehtiin illalla muutama aivojumppaliike. Ohjeissamme on pitkälti toistakymmentä liikettä, mutta teimme vain kolme liikettä. Eli aivonapit, ristikävelyn ja löysän kasin. Jostakinhan sitä on aloitettava. Jumppaa pitäisi tehdä päivittäin.

Huomenna on taas kurssipäivä. Aiheena on oikeudelliset toimenpiteet. Toivottavasti opettaja on innostava.