Tänään opettelimme yrittäjäkurssilla Excelin käyttöä. Vihdoinkin minulle avautui Excelin monipuolisuus ja hieno käytettävyys. Oppimista varmasti motivoi se että laskimme tulevan yrityksemme kannattavuutta. Ryhmämmekin oli aika pieni. Osa lähti taas ruokatunnin aikaan ja osa iltapäivä tauon jälkeen. Ihmettelen etteivät kaikki halua saada ilmaista opetusta aiheesta kuin aiheesta. Kiittelin opettajaa hyvästä opetuksesta.

Poika soitti minulle iltapäivällä ja sanoi voisinko ostaa hänelle vihdoinkin vyön. Yhden vyön jo ostin aiemmin, mutta tytär nyysi sen itselleen. Ostin mustan nahkavyön Sokokselta ja sillä oli hintaa 24 euroa. Pyysin myyjää vielä varmuudeksi tekemään lisäreiän vyöhön. Siinä olikin hennolla myyjätytöllä tekemistä. Hän ei meinannut jaksaa millään painaa lävistintä vyön läpi. Onneksi en pyytänyt enempää reikiä.

Minulla oli matkassa vanha Zippo-sytkäri. Olen ostanut sen vuonna 1992, silloin oli Zipon 60-vuotisjuhlavuosi. Löysin sytkän muutama päivä sitten siivoillessani. Kyselin Sokokselta, että voisiko joku vaihtaa sytyttimeen kiven ja muutenkin huoltaa sen kuntoon. Eräs nuori naismyyjä laittoi näppärästi sytkän kuntoon. Todella hyvää palvelua!

Poika tuli koulusta viiden maissa ja lähti saman tien kaupunkiin. Nappasi vaan rahaa mukaansa ja lähti ostamaan uutta peliä. Jospa huomenna ehtisimme hakemaan hänelle sen VisaElectronin Osuuspankista.

Tarkoitus olisi mennä huomenna töihinkin. Poika menee kouluun vasta kymmeneksi, joten voimme nukkua yhdeksään asti. Ihanaa että viikonloppu on taas ihan ovella.