Sain aika paljon hommia tehtyä, vaikka taas nukuin puoleenpäivään. Kun poika lähti seitsemän jälkeen kouluun, olin kyllä hetken hereillä. Muistaakseni. Olen jo kahtena yönä herännyt aika kovaan vatsakipuun. Mitään erikoista en ole syönyt, eikä muitakaan sairauden oireita ole. Stressiä?

Etsin netistä liikeideaani vahvistuksia. Kävin läpi keskustelupalstoja ja googletin eri aiheita. Tietokoneen ääressä meni taas aikaa.

Lähdin iltapäivällä Jankan alueelle asioille. Ensin menin Messukylän kirjastoon ja palautin mittavan kasan kirjoja. Osaa niistä en ollut edes lukenut. Aina tulee vaan hamstrattua noita kirjoja kotiin. Nyt lainasin vain kolme kirjaa ja yhden DVD:n. Tämän kirjan laitoin tilaukseen, siinä on osittain aihetta liikeideaani.

Se ainoa DVD, jonka lainasin oli Ritari Ässä. Kahdella levyllä on muutama jakso legendaarisesta tv-sarjasta. Katselin pojan kanssa tänään pilottijaksot. Poika tykkäsi pienenä Ritari Ässästä. Särkänniemessä oli vuosia sitten kyseinen KITT-auto esillä. Poikani ei uskaltanut mennä siihen istumaan, koska pelkäsi että se lähtee itsestään liikkeelle. Auto kyllä kiinnosti pientä poikaa ihan älyttömästi. Kierteli sitä kuin kissa kuumaa puuroa. Oli aika nostalgista katsoa vanhaa sarjaa.

Naapuripariskunta kävi illalla meillä. Olivat juuri juoneet kahvit, joten juttelimme vaan ihan kuivin suin. Heidän kissansa oli lopetettu eilen. Kissalla oli ikää 17-vuotta. Eivät kuulemma aio ottaa uutta kissaa. Olivat jo hävittäneet kaikki kissan tavaratkin.

Jankan reissulla kävin myös Osuuspankissa hakemassa pojan VisaElectronin. Kävin myös Fazerin leipämyymälässä. Ei pitäisi mennä nälkäisenä pullapuotiin: ostin pullapitkon ja mittavan määrän leipiä. Unohdin vallan pakastimemme pienuuden. Nyt kun tungen kaikki ostokseni pakkaseen, niin sinne ei sitten muuta mahdukaan. Ruokana meillä oli tänään kinkkukiusausta ja sitä jäi vielä huomiseksi.

Huomenna olen menossa erään yhdistyksen hallituksen kokoukseen. Meillä on koulussa huomenna aiheena markkinointi, yksi mieliaiheeni. Pakko lähteä koulusta aikaisemmin pois, jotta ehdin käymään kotona ennen kokousta. Kokous on Siivikkalassa Teboilin edustussaunalla. Meillä on yhteiskuljetus keskustasta sinne. Paluu yöllä.