Viime aikoina suurin osa vapaa-ajastani on mennyt siivoamiseen ja raivaamiseen. Huusholli ei ole kyllä siisti, päinvastoin. Kaappien ja laatikoiden järjestely aiheuttaa epämääräisiä pinoja pöydille, tuoleille ja lattioille. Koko ajan saan kyllä turhaa tavaraa talosta poiskin. Valoa näkyy tunnelin päässä.

Tänään olen raivannut keittiön kaapissa ollutta pahvilaatikkoa. Vanha kakkulaatikko on jemmani, jonne laitan maksetut laskut. No, löytyi sieltä muutakin paperia. Yhden laatikon kanssa meni monta tuntia aikaa. Vanhimmat laskut olivat vuodelta 2001. En minä sentään pidä säilössä 1900-luvun laskuja, en. Laitoin laskut ihan paperinkeräyksen sekaan. Jos joku haluaa niitä tutkailla, niin siitä vaan. Nyt on tallessa vain vuoden 2007 maksetut laskut ja voimassaolevat takuutodistukset. Yllättävän monessa laitteessa tai tavarassa on kahden vuoden takuu.

Ilta kuluu edelleen raivauksessa. Huomenna menen kirjastoon, sain tänään saapumisilmoituksen. Varaamani ”Saako tälle edes nauraa” kirja on saapunut. Ritari Ässä on katsottava tänään loppuun, sillä sen palautuspäivä on huomenna. Kirjastoreissulla vien muutaman paketin taas UFF:le.

Illalla teen koiran kanssa hieman pidemmän lenkin. Omakotialueemme tiedotteet on jaettava jäsenistölle. Minun jakoalueellani on vain 50 jäsenperhettä.

Viikko on alkanut oikeastaan ihan mukavasti!